Ingen bopælspligt

Langelunden 12, st.. tv., Niverød, 2990 Nivå

79 m2 lejlighed

Kontant 1.395.000 kr.

Flot, lys to-værelses ejerlejlighed med 2 altaner i attraktive Langelunden.


Beliggende ud til grønne fællesarealer med kort afstand til offentlig transport.

Beliggenheden i den velfungerende ejerforening er helt i top. Her kommer I til at bo i rolige omgivelser med grønne, rekreative fællesarealer med opstillede borde-/bænkesæt, hvor udelivet kan nydes samt en beliggenhed nær et netværk af trygge stisystemer, der binder lokalområdet sammen på bedste vis. Herfra får I adgang til blandt andet naturen og de grønne områder ved Lergravssøerne samt let adgang til Nivå Strandpark.
Nivå Station, hvorfra man med Kystbanen kan nå henholdsvis Helsingør eller København på cirka 20-30 minutter, ligger blot en cykeltur på små 5 minutter fra bopælen - her er også gode offentlige transportmuligheder næsten lige foran døren.
Foran opgangen finder I plads til at parkere cyklerne ligesom I har mulighed for parkering af bilen på parkeringspladsen - I kan ansøge om privat parkeringsplads i parkeringskælderen.
Indenfor bydes I velkommen i en lys bolig, der breder sig over 79 kvm, hvor I nu får mulighed for at skabe jeres egen base omkring hverdagen. I træder ind i entréen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet, hvor der forenden af spisestuen, er udgang til en dejlig solrig altan, hvor I kan nyde morgenkaffen. Køkkenet fra 2018/2019 er moderne og holdt med hvide fronter, og har alt hvad man har brug for. Her får I en ovn i ergonomisk højde samt plads til opvaskemaskine. Derudover giver et aflukket gangareal, som er indrettet som stort walk-in closet, adgang til et separat toiletrum samt badeværelse, hvor I kan se frem til badekar samt plads til vaskemaskine såvel som tørretumbler. Fra spisestuen får I adgang til et lyst soveværelse, der ligeledes har direkte adgang til badeværelset. Dertil får I en dejlig nordvestvendt stue med udgang til stor altan, hvorfra der er udsigt til grønne arealer og hvor I kan nyde de lune sommeraftener.
Til lejligheden er der kælderrum samt adgang til fælles vaskekælder.
Velkommen til Langelunden.

2Antal rum
1971Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.616 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,116 / 6.492 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Charlotte Torp
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

chtor@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49