Ny pris

Landlystvej 5B, st.. th., 2500 Valby

56 m2 lejlighed

Kontant 1.695.000 kr.

2V’er i veldrevet ejerforening med delevenlig planløsningNu er der rigtigt godt nyt for bl.a. singlen, for parret og særligt for dig, som søger en delevenlig lejlighed. På Landlystvej i Valbys Lykkebokvarter udbyder vi nemlig en lys, meget veldisponeret og spændende lejlighed, som du selv kan sætte sidste touch på.
Lejligheden giver dig 56 kvadratmeter fordelt på en entré, et køkken, et værelse, en stue og et klassisk flisebadeværelse. Har du mod på at renovere, vil en modernisering af køkkenet såvel som badeværelset være godt givet ud – og designmæssigt kan du få det lige, som du bedst kan lide. Ellers byder rummene på plankegulve og store, lysgivende vinduespartier; stuen kan bryste sig af lysindfald fra både syd og vest, mens værelset fyldes med den dejligste morgensol og en fransk altan. Alt efter behov kan du indrette stuen med et sofa- og spiseafsnit, mens værelsets gode størrelse både kan rumme seng, garderobe og en lille kontorplads, eller kammeraterne, der deler, kan indrette to separate baser.
Lejligheden er en del af en veldrevet ejerforening. Den er let hævet fra gadeniveau, og så ligger den ud til et dejligt gårdmiljø: Herude er der græs og borde-bænke-sæt, hvor soltimerne kan nydes i fredelige rammer – og cyklen kan stilles trygt på plads i stativerne.
Inden for omtrent 500 meter er der gode indkøbsmuligheder; nærmeste er bare 100 meter væk, og derudover er der også gåafstand til Vigerslevparken. Gå- og løbeturene kan altså foregå i grønne rammer, og du kan faktisk tage stien hele vejen ned mod Valbyparken i løbesko eller på cykel. Bruger du imidlertid bilen i det daglige, er du tæt på motorvejen, mens gode busforbindelser og S-togsstationer også er nærved – der er eksempelvis gåafstand til bus 11, som går gennem Valby, forbi Carlsberg Byen, Vesterbro og til København H.
Alt i alt et glimrende bud på en god begynderlejlighed – book en fremvisning med det samme.
2Antal rum
1940Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.056 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,822 / 7.964 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Krarup
home Valby

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krarup@home.dk

36 16 05 55

36 16 05 55