Kongevejen 339B, st.. 4., 2840 Holte

54 m2 lejlighed

Kontant 1.895.000 kr.

LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN


2840 Holte

På Kongevejen 339B udbydes denne veldisponerede lejlighed, hvis lyse og velholdte indre med sikkerhed henvender sig til både singlen og parret i alle aldre.
Boligen rummer 54 kvadratmeter, som strækker sig over en intim fordelingsentré, et badeværelse, et værelse samt en stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Hjemmet er gennemgående indbydende med en række gode elementer og detaljer, der med sikkerhed vil kunne følge jer mange gode år endnu. Det gør sig særligt gældende i både køkkenet og badeværelset, hvor inventaret bærer præg af et moderne og strømlinet udtryk. I entréen er der ligeledes plads til at indsætte et indbygget skab, således at der er styr på alle praktikaliteterne, alt imens værelset også rummer plads til alle nødvendighederne. Stuen, der ligger i åben forbindelse med køkkenet, vil med sine mange kvadratmeter og gode inddeling hurtigt komme til at fungere som et naturligt samlingspunkt for hjemmets beboere. Her kan både madlavningen, måltiderne og den efterfølgende afslapning foretages i hinandens nærvær med udsigten fra de brede vestvendte vinduer; og som en ekstra bonus kommer også her udgangen til den skønne altan.
I bosætter jer i stueetagen i et rødmuret byggeri fra 1963. Den meget lave placering i byggeriet gør lejligheden let tilgængelig for både den yngre og ældre køber, samtidig med at en række buske foran vinduet giver godt med privatliv og ro til hverdagen. Der er mulighed for både at parkere bil og cykel i området efter først til mølle-princippet, og I har samtidig rig adgang til et hyggeligt gårdmiljø til deling med resten af karréen.
Selve Kongevejen forbinder smuk skovnatur og byliv på yderst indbydende vis, og den danner en skøn ramme om de mange fremtidige gå- og løbeture. Hertil placerer I jer centralt i Holte, hvor både alskens indkøb og takeaway-steder befinder sig i gåafstand til hjemmet, alt imens Holte Station har gode s-togsforbindelser mod både nord og syd.
2Antal rum
1999Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.970 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,979 / 8.964 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44