Købsaftale underskrevet

Kongefolden 40, 1. mf., Skanderborg Bakker, 8660 Skanderborg

157 m2 lejlighed

Kontant 5.198.000 kr.

Skanderborg Bakker


Fuldstændig bjergtagende udsigt over Skanderborg Sø!

Lejligheden er i to plan, begge med indgangsdør fra en lys opgang med elevator til alle etager. Den har en spændende indretning, fremstår stort set som ny og er lige til at flytte ind i.
Med 5 min. afstand til Skanderborg station via et belyst stisystem, som også fører sikkert til skole, kan Århus nås med tog på blot 12 min. Indkøbsmuligheder samt tilkørsel til E45 er ligeledes indenfor få minutters afstand.
Lejligheden er et oplagt valg til den travle familie eller det aktive par, som ønsker at bo i et interessant område med et væld af job- og fritidsmuligheder, da adskillige østjyske byer kan nås indenfor blot 30 min.
Præsentabel og rummelig entré på 1. etage med fin plads til garderobe. Meget velholdt hvidtonet egetræsparketgulv, som føres videre i alle opholdsrum.
2 gode værelser med faste skabe og kig over det grønne fællesareal.
Eksklusivt og velindrettet gæstebadeværelse med travertinfliser på gulv og vægge, hvide elementer, væghængt toilet, stor bruseniche med raindance og glasdør.
Soveværelse med skøn udsigt over søen. Masser af skabsplads og et privat badeværelse, der ligeledes er indrettet med travertinfliser på gulv og vægge, stor bruseniche med raindance og glasdør. Et dejligt Philippe Stark-badekar, hvori man kan slappe af efter for eksempel en cykel- eller golftur i Søhøjlandet. Vola-armaturer i begge badeværelser.
Via en bred trappe med ovenlysvindue føres man op til overetagen, der er udlagt som et stort, flot rum med køkken/alrum og stue i et. Fra de loftshøje vinduer er der et fantastisk lysindfald og en enestående panoramaudsigt til Skanderborg sø og landskabet omkring den.
Køkkenet er holdt i klassisk stil med bordplader i natursten og stål. De hvide køkkenelementer har et væld af skuffer til opbevaring. Emfang med udsugning uafhængig af den i øvrigt velfungerende centrale udluftning.
Samtalekøkkenets hjerte er den store køkken-ø, hvorfra der er et fantastisk vue igennem stuens panorama vinduer med skydedør ud til en 20m2 stor sydvendt hårdtræsterrasse.
I stuen er der god plads til spisebordet, hvor familie og venner kan samles, samtidig med kan man nyde udsigten over Skanderborg sø fra sofaen og lænestolene, hvor man kan følge det storslåede naturpanorama med årstidernes skiftende farver og lys.
Helt fantastisk! Dette skal opleves!

Eget opbevaringsrum i kælder samt fælles cykelparkering. Brugsret til egen carport.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2008Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Nicolaisen
home Skanderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

hnico@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11