Kiddesvej 6, 1., 7100 Vejle

95 m2 lejlighed

Kontant 1.695.000 kr.

Rummelig lejlighed beliggende centralt i Vejle med parkeringsplads i baggården


Bemærk stort uudnyttet loftrum med stort potentiale

Centralt beliggende i Vejle, finder du denne skønne lejlighed på hele 95 kvm. Hertil skal bemærkes at du har stort uudnyttet loftrum som tilhører lejligheden og som du har direkte adgang til fra lejlighedens fordelingsgang. Loftrummet er et stort rum, med rigtig gode muligheder for enten aktivitetsrum eller eventuelt mulighed for at tillægge dette til lejligheden eller lave selvstændig lejlighed (kræver ansøgning ved kommunen). 

Lejligheden er beliggende i flot rødstensejendom, som præsenterer sig ekstrem flot og hvor vinduerne, på nær i loftrummet, er udskiftet. Ejendommen har egen baggård med mulighed for parkering. 

Du bliver budt indenfor i entréen, hvorfra du har adgang til stort køkken/alrum, med direkte udgang til fantastisk altan. Altanen er perfekt orienteret mod syd/vest, hvorfor solforholdene er helt fantastiske. Fra alrummet har du via en dobbeltdør adgang til den rummelige stue. Det gennemgående lysindfald i alrum og stue giver nogle skønne leverum, hvor pladsen og funktionaliteten er rigtig god. 

Herudover byder lejligheden på soveværelse, et ekstra værelse, separat bad og toilet og direkte adgang til det store loftrum, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. 

Til lejligheden er der fælles vaskekælder og opbevaringsrum. 

Med sin beliggenhed i starten af Kiddesvej, får du en rolig beliggenhed, med blot få minutters gang ned til Vejles pulserende og hyggelige byliv. Vejle centrum er kendetegnes ved sin hyggelige stemning, mange caféer, grønne arealer, spændende kulturliv og måske Danmarks skønneste gågade. Kan du godt lide naturen, er beliggenheden også fantastisk, da adgangen til både Vejle Fjord og de mange kuperede skovarealer er let. 

Kontakt home Vejle på 75 82 28 11 for en fremvisning. 
4Antal rum
1994Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.992 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,778 / 7.944 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811