Kastanie Alle 37A, st.., 6400 Sønderborg

113 m2 lejlighed

Kontant 1.795.000 kr.

Centralt og velbeliggende 3-værelses bylejlighed i hjertet af Sønderborg


Attraktivt område med nem adgang til alle byens tilbud

Ejerlejligheden ligger super centralt på en attraktiv gade med mange flotte rødstensejendomme, og tæt på alt det vi elsker ved Sønderborg. Inden for en radius af 1000 meter når man BORGEN shopping center, gågaden, det livlige cafemiljø omkring Rådhustorvet, samt slottet og det maritime miljø langs havnefronten.

Ejerlejligheden er beliggende i stueplan i en solid og gedigen ejendom fra 1928, der består af 3 ejerlejligheder. Ejendommen er opført i røde mursten, med nyere tegltag.

Lejligheden er beliggende i stueplan og fremtræder indbydende og hyggelig med et herskabeligt præg, og er lige til at flytte ind i. Der er indgang fra sydsiden, hvor man træder ind i ejendommens fælles trappeopgang med trappe op igennem etagerne og adgang til kælderen.

Fra trappeopgangen træder man ind i lejlighedens entré/gang, der fordeler alle lejlighedens rum. Herfra ledes man videre ind til lejlighedens to stuer, der ligger i forlængelse af hinanden. Her finder man et hyggeligt og rummeligt opholdsmiljø med store vinduespartier, der giver masser af naturligt lys til rummet og hvor der er god plads til både at have en spise- og tv-stue.

Modsat opholdsmiljøet er der adgang til køkkenet, der byder på tidsløse hvide fronter og rigelig med opbevaringsplads, samt et lille viktualierum/spisekammer. Dernæst et pænt, lyst badeværelse med bruseniche og for enden ad gangen ligger et rummeligt soveværelse med udgang til en fin og privat terrasse, der giver videre adgang til ejendommens fælles have. Her er der god plads til hyggelige grillaftener eller til bare at nyde den friske luft og det udendørs have miljø i ro og mag.

I kælderen er der ejet depotrum og fælles vaske- og tørrerum.

Kastanie Alle 37A, st. er uden tvivl perfekt for enhver, der søger en rummelig lejlighed i Sønderborg. Med sin optimale beliggenhed, er dette stedet, hvor man kan skabe uforglemmelige øjeblikke og et perfekt hjem.

Har lejligheden vakt din interesse, så ring til home Sønderborg og bestil en fremvisning.

JaAltan
3Antal rum
1982Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.677 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,401 / 8.265 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Merete Lund Brock
home Sønderborg

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

melb@home.dk

74426575

74426575