Ny pris

Kantorvænget 10, st.. 278., 8240 Risskov

55 m2 lejlighed

Kontant 1.698.000 kr.

Fantastisk stuelejlighed med stor træterrasse


Risskov - Kantorvænget

home Egå/Risskov har fornøjelsen af at udbyde denne flotte 2-værelses lejlighed på kantorvænget. Lejligheden har et skønt udeareal med en dejlig træterrasse.

Lejligheden byder på en dejlig stor entre med plads til sko og overtøj. Her er også et indbygget skab. Fra entreen er der adgang til soveværelset, som er et godt regulært værelse med indbygget skabs arrangement. Badeværelset er helt unikt og gennemført renoveret med flotte store fliser, væghængt toilet og separat bruseniche.

Videre ind i lejlighedens køkken-alrum får man en dejlig stor stueafdeling i åben forbindelse til et flot køkken i hvide facader og alt i hårde hvidevarer. Et dejligt stort åbent køkken med massere af arbejds- og opbevaringsplads.

I forbindelse med alrummet kommer der en dejlig og veludført udestue, som kan benyttes hele året rundt. En god overgang til den tilhørende have. Havenoasen indbyder til gæster, hvor man kan nyde sommeren i fulde drag.

Lejligheden befinder sig i det arkitekttegnet byggeri på Kantorvænget, er velbeliggende klos op ad Mollerup Skov, tæt på mange populære uddannelsessteder, Skejby Sygehus, tilkørsel til motorvejen og med gode indkøbsmuligheder og busforbindelser i nærområdet. Der er blot ca. 20 min. i bus ind til Aarhus Centrum eller en rask cykeltur til Aarhus Universitet.

Kontakt home Egå/Risskov på 86 22 22 22 allerede i dag for en fremvisning.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.
1976
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.825 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,535 / 8.350 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bjerregaard
home Egå - Risskov

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

abhome@home.dk

86222222

86222222