Julius Valentiners Vej 33, st.. tv., 2000 Frederiksberg

93 m2 lejlighed

Kontant 5.395.000 kr.

Flot lejlighed med herskabelige detaljer på Frederiksberg


På Julius Valentiners Vej 33, st. tv udbydes netop nu en særdeles flot lejlighed, der henvender sig til både børnefamilien, parret og den enlige køber. Adressen er ganske eftertragtet med sin korte afstand til metroen, grønne åndehuller og byen, mens nærområdet formes af gode skoler og pasningstilbud.
Lejligheden fordeler sig på 93 kvadratmeter, der præges af elegante vægpaneler og stuklofter. Køkkenet er flyttet ind i stuen, således at planløsningen nu rummer et køkken-alrum, stue og tre værelser. I køkken-alrummet står et snedkerkøkken fra Nicolaj Bo opført i kvalitetsmaterialer og et minimalistisk design, og rummet er ligeledes udformet med en karnap. Herfra er der via de franske døre indgang til stuen. Dertil kommer et gæstetoilet og et badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter. Det skal også bemærkes, at der er el fræset ind i væggene og filt på væggene.
Der er tale om en god placering i form af en høj stuelejlighed i rødstensejendommen fra 1932. Nede på gaden har I parkeringsmuligheder lige ved hoveddøren på den rolige sidegade til Finsensvej. I kan ligeledes tilgå et hyggeligt, grønt gårdmiljø med skøn beplantning og græsplæne.
Det er som sagt en attraktiv beliggenhed, der venter jer. Området har et godt udvalg af institutioner og nærliggende dagligvareforretninger, og det tager blot fem minutter at gå til Lindevangskolen med Lindevangsparken ved siden af. Adressen placerer jer også tæt på idrætsfaciliteter, bl.a. Flintholm Svømmehal. Inden for 500 meter kan I lokalisere Peter Bangs Vej St. samt Lindevang St., hvor metroen kører til Kongens Nytorv på otte minutter og Frederiksberg Centret med to stop. I får samtidig glæde af at bo bare fire minutters gang fra kulturhuset KU.BE, og på kort tid kan I cykle til Frederiksberg Have.
4Antal rum
1932Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.613 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,920 / 25.209 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Koefoed
home Frederiksberg C

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krko@home.dk

31 16 18 18

31 16 18 18