Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 09.30-09.50

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 09.30-09.50

Jernbanegade 42, st.. th., 4000 Roskilde

47 m2 lejlighed

Kontant 1.595.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 09.30-09.50

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 09.30-09.50

Indflytningsklar og yderst veldisponeret 1V’er


- Oplagt studielejlighed i Jernbanegade

Med få hundrede meter til Domkirken og banegården som genbo er det svært at se, hvordan du kan få en mere central beliggenhed i Roskilde end denne. Adressen hedder Jernbanegade 42, og her udbyder vi en lækker, indflytningsklar lejlighed. Og selvom den veldisponerede 1V’er ligger i en pæn og nydelig ejendom fra 1890, er den som skabt til studielivet i det 21. århundrede.

Det er nemlig ikke byens største lejlighed, vi her kan præsentere dig for. Men mindre kan heldigvis også gøre det – især hvis du foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Alt er gennemgået, opdateret og lysnet, så du møder en god atmosfære, straks du træder ind i entréen. Har har du plads til overtøj, sko og garderobe, og der er endda installeret vaskefaciliteter, som giver rummet en god funktionalitet.

Lysere og mere charmerende er selve leverummet, som er en tvedelt afdeling, der diskret inddeles med en lille halvmur. Køkkenet fremstår pænt med hvidt, grebsfrit inventar, og i modsatte side er bagvæggen beklædt med lyse lameller for hyggens – og akustikkens – skyld. I øvrigt har boligens badeværelse en meget regulær størrelse, og med sine mørke klinker og indbydende sanitet fremstår baderummet præcis lige så stilsikker som resten af lejligheden.

Alligevel henvender lejligheden sig især til dig, der tilbringer mange timer uden for hjemmets fire vægge. Første station ligger i baggården, som ikke er et decideret gårdmiljø men snarere en hyggelig have midt i byen. Der er god plads til ophold – både på terrassen og plænen, mens varierede bede sætter kulør på dagen. Næste stop bliver bylivet, som du har yderst privilegeret adgang til. De nærmeste supermarkeder og take-aways ligger bogstaveligt talt lige ude på gaden, og med fem minutters gang til Stændertorvet går du aldrig glip af en torvedag.

Er du afhængig af offentlig transport til RUC eller København, bliver det heller ikke meget nemmere. Tager du regionaltoget til Trekroner, har du kun et kvarter til campus, og togturen til Hovedbanegården tager kun 22 minutter.

Skal du have den bedst tænkelige studiestart? Så kontakt os for at høre nærmere.
1Antal rum
1986Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.219 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,263 / 7.401 kr.

Tjek boliglån