I L Tvedes Vej 3B, 1. tv., 3000 Helsingør

133 m2 lejlighed

Kontant 3.350.000 kr.

Il Tvedes Vej 3b, 1.tv.


Vidunderlig og sjældent udbudt unikum af en ejerlejlighed i hjertet af Helsingør

Velkommen til denne charmerende ejerlejlighed på Il Tvedes Vej 3B 1.TV i Helsingør. Med sine 133 kvadratmeter fordelt på to etager, egner denne lejlighed sig perfekt til familier eller par, der ønsker rigelig plads og komfort. Ejendommen blev opført i 1850, men blev moderniseret i 1993, hvor den blev tilpasset en moderne livsstil, uden at miste sin oprindelige charme og stil.
Når I træder ind i lejligheden, vil I opleve en bolig med højt til loftet og masser af naturligt lys, der strømmer ind fra de store vinduer. På første etage er der et stort, åbent køkken-alrum, som er perfekt til hyggelige sammenkomster med venner og familie. Derudover er der en dejlig altan, hvor I kan nyde solen og den idylliske udsigt over Helsingørs tagrygge. På samme etage finder I også et stort soveværelse, endnu et soveværelse, en rummelig gennemgangsstue samt et pænt badeværelse. På den øverste etage er der - ud over en skøn udsigt  - et værelse, en dagligstue og endnu et badeværelse. Der er også rigelig opbevaringsplads på denne etage, som har åbent til kip i stuen. (Størstedelen af væggene er gips og dermed kan plantegningen let ændres, hvis ønskes).
Ejerforeningen har en hyggelig gårdhave, hvor I kan slappe af og nyde de varme sommerdage. Der er også dele-parkeringspladser til rådighed for ejerforeningen. Lejligheden har desuden to luft-luft varmepumper, en brændeovn og et cirkulationssystem, der fordeler varmen rundt på etagerne og giver en behagelig temperatur året rundt. Beliggenheden er fantastisk, da I befinder jer midt i Helsingør med nem adgang til indkøbsmuligheder, offentlig transport og et bredt udvalg af restauranter og caféer

Velkommen til en unik lejlighed i centrum af Helsingør, som absolut skal opleves!
1850
Byggeår
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

3.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.320 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,614 / 16.191 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gustav Falkengaard
home Humlebæk

Ejendomsmægler MDE

falk@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00