Hougårdsvej 30, 1. th., 8220 Brabrand

74 m2 lejlighed

Kontant 1.648.000 kr.

BRABRAND - Ejerforeningen "Kløverparken"


Flot moderniseret 3-værelses lejlighed på attraktiv og naturskøn beliggenhed

Skøn, moderniseret 3-værelses lejlighed med altan i attraktive Brabrand! 

Her får man sig en lækker og moderne lejlighed perfekt beliggende i rolige omgivelser med en generel fantastisk udsigt til sø og skøn natur. Brabrand Sø ligger kun ca. 300 meters gang fra ejendommen, hvor man her får ét af Aarhus’ mest smukke og eftertragtede naturområder omkring søerne Årslev Engsø og Brabrand Sø. Ganske vidunderligt og noget, der bør opleves!

Boligen er godt udnyttet med en rigtig god planløsning, som består af stor stue med dejligt lys og god plads til såvel TV-/sofakrog samt spiseafdeling med plads til mange gæster. I delvis åben forbindelse hermed er indbydende funktionelt køkken i lyse elementer, med gode hårde hvidevarer samt megen opbevaringsplads. Fra køkkenet er udgang til den skønne altan, hvor man som nævnt har en pragtfuldudsigt til smuk natur og vand, og samtidig en god fornemmelse af privatliv, hvor der er mulighed for at samles om et terrassebord, eller nyde hyggelige stunder i solen. Lejligheden har 2 regulære og indretningsvenlige soveværelser med flotte parketgulve. Også i entréen er der god rummelighed, hvor der er god plads til garderobe. Slutteligt er der fra entréen adgang til superfint badeværelse renoveret i tidløst stil med toilet, vask samt rummelig bruseniche. 

Til lejligheden hører brugsret til pulterrum i kælderen med opbevaringsmulighed, fælles aflåst cykelkælder, fælles vaske-/tørrerum, mulighed for leje af større depotrum (når ventelisten tillader dette), samt grønne arealer med bænke, legeplads og mulighed for grill i grillhytte. Derudover er der gode fælles parkeringsmuligheder – og mod merbetaling mulighed for at parkere motorkøretøjer i
ejerforeningens aflåste ”parkeringskælder”. I meget kort afstand fra ejendommen er rigtig gode indkøbsmuligheder, offentlig transport og stisystemer omkring "Søerne" ved Brabrand Sø og Årslev Engsø, skov og natur, hvor man i idylliske omgivelser kan gå eller løbe sig en tur. Brabrand Stien kun ca. 100 meter fra lejligheden, sikrer en lige, direkte og nem adgang til Aarhus City, som kun ligger i ca.6 km. cykleafstand fra ejendommen.

Alt i alt i en moderne og lækker lejlighed i den populære ejerforening, ”Kløverparken”! home bydervelkommen...
3Antal rum
2019Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.648.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.095 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,542 / 7.682 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Damgaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Ejendomsmægler, MDE

anda@home.dk

86152700

86152700