Købsaftale underskrevet

Horstedvej 1A, 1., Højen, 7100 Vejle

110 m2 lejlighed

Kontant 795.000 kr.

Flot moderniseret ejerlejlighed på 1. sal med uudnyttet loftsrumsareal


Gode P-forhold og fælles terrasse - meget tæt på indkøb og skole

FLOT renoveret 3 værelses ejerlejlighed, lige udenfor Vejle i Højen med kort afstand til Højen skole, fitnesscenter med aktiv idrætsforening, gode indkøbsmuligheder ved Daglig brugsen 100 meter fra boligen samt meget smuk natur indenfor kort afstand med sti langs Højen Bæk. Under 10 minutters kørsel til Vejle Centrum.

Lejligheden er i 2021 blevet flot renoveret med nye lofter, alle vægge blev fuldspartlede med glasvæv og der er flotte afhøvlet plankegulve. Der er desuden nyere lysinstallation i form af spots i hele lejligheden. Der er lavet en akustikvæg i stuen. De gamle varmeinstallationsrør er skiftet de synlige steder til kobberrør. Lejligheden fremtræder absolut direkte indflytningsklar og er virkelig en boligoplevelse i sig selv.

Der er gode P-plads i det fælles gårdmiljø og der er en fælles terrasse med god mulighed for grillaftner, soltagning og andet.

Lejligheden er beliggende på 1. salen og er indrettet med entré, lyst køkken med god skabsplads, 2 soverum, spisestue med hyggelig brændeovn, opholdsstue, badeværelse med brus. – det er praktisk talt ingen spildplads. Herudover har man en del af loftsrummet, som i dag ikke er udnyttet.

Ring til home Vejle på tlf. 75 822 811 for en fremvisning.

4Antal rum
1877Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811