Holsedore 18B, 1. 2., 5000 Odense C

82 m2 lejlighed

Kontant 3.245.000 kr.

Unik herskabslejlighed med altan


Meget charmerende og atmosfærefyldt

Det er med stor glæde, at home Ejerlejlighedsbutikken nu kan præsentere denne eksklusive 3-værelses lejlighed med højt til loftet, stuk og høje paneler.

Lejligheden byder indenfor på: Entré med garderobe. Godt regulært værelse med indbygget skab. Dejligt og lyst køkken med godt skabs- og bordplads. Rummelig opholdsstue med god plads til at man kan have familie og venner på besøg. Opholdsstuen rummer plads til både sofagruppen og spisebordet og har desuden udgang til skøn altan. Stort soveværelse med fast klædeskab. Lækkert badeværelse med klinker på gulvet, plads til egen vaskesøjle og med gulvvarme.

Holsedore er et særdeles pragtfuldt område. Området er kendetegnet ved dets hyggelige atmosfære, pragtfulde natur ved Munke Mose, åen i forhaven og Ansgar anlægget og kort afstand til Odense Centrum med rigt byliv. Der er gode stisystemer langs Odense Å fra Munke Mose til Odense ZOO og videre ud mod Skovsøen.

Ejerforeningen er meget velfungerende, veldrevet og der er god stemning mellem ejerforeningens beboere. Der er automatisk port til baggården. Til lejligheden er der depotrum i kælderen.

En perfekt bolig til den kvalitetsbevidste køber, der ønsker at bo i en eksklusiv lejlighed og tæt på det pulserende byliv. Lejligheden fremstår i ypperste kvalitet og er fuldstændig indflytningsklar. Lyder det som noget for dig?

Vi fremviser alle ugens dage, så ring tlf. 6545 8390 allerede i dag og book en fremvisning.
JaAltan
3Antal rum
1980Ombygget

Økonomi

Kontantpris

3.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.215 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,673 / 14.904 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ibsen
home Ejerlejlighedsbutikken

Ejendomsmægler, MDE

ibsen@home.dk

65458390

65458390