Holmehusvej 70, 1. tv., 5000 Odense C

63 m2 lejlighed

Kontant 1.295.000 kr.

Indbydende 2-værelses lejlighed


Velfungerende ejerforening

Det er med stor glæde, at home Ejerlejlighedsbutikken nu kan præsentere denne indbydende 2-værelses lejlighed.
Indvendigt fremstår boligen særdeles charmerende og velholdt. 
Lejligheden byder indenfor på følgende: Entré. Skønt rummeligt køkken, hvor der er god skabsplads og bordplads. Godt badeværelse med gulvvarme, vindue, så der er gode udluftningsmuligheder, pæne tidsløse klinker på gulvet og væggen. Dejlig stue med god plads til spisebordet og sofagruppen. Rummeligt soveværelse med god plads til sengen og udgang til skøn vestvendt altan, hvor man har mulighed for at nyde eftermiddags/aftensolen. 
Holmehusvej er beliggende i Kochsgade Kvarteret. Området er kendetegnet for dets hyggelige atmosfære, smalle gader, grønne arealer – Svanedammen, hvor der er en lille sø, aktivitetsplads og legeplads. Lejligheden er ligeledes beliggende tæt på handlemuligheder – Fakta og ALDI, som tilbyder alt det du skal bruge i hverdagen i forhold til indkøb. Der er kort cykelafstand til gågademiljøet, banegården og letbanen. 
Ejerforeningen er bestående af 6 lejligheder. Den er kendetegnet for at være meget velfungerende, veldrevet og der god stemning mellem ejerforeningens beboer. Til lejligheden er der brugsret til eget kælderrum, fælles vaske- og tørrerum og fælles hyggelig have. 
Dette er en fantastisk mulighed for at få en indbydende 2-værelses lejlighed, som er oplagt til det unge par eller forældrekøb. 

Vi fremviser alle ugens dage, så ring tlf. 6545 8390 allerede i dag og book en fremvisning. 
1939
Byggeår
2
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.028 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,041 / 6.312 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Frederik Ibsen
home Ejerlejlighedsbutikken

Ejendomsmægler, MDE

ibsen@home.dk

65458390

65458390