Hibiscusvej 96, 1. tv., 5200 Odense V

122 m2 lejlighed

Kontant 2.795.000 kr.

Med egen helt fantastiske tagterrasse


Gode parkeringsmuligheder til lejligheden

Nu udbydes denne helt fantastiske og meget spændende 4 værelses lejlighed i 2 plan. Lejligheden er beliggende i den nye bydel Gartnerbyen på stille og roligt vænge, og med meget nem adgang til Langesøstien. Så inden for få minutter finder man City med alle dens mange butikker og cafeer, og den anden vej finder man hurtigt flere flotte og hyggelige grønne områder samt legepladser. Du når også Odense Havn og Storms Pakhus på blot en 5-minutters cykeltur via Langesøstiens ”supercykelsti”.

I lokalområdet finder man også skoler, gode indkøbsmuligheder samt tæt på letbanen, sagt med andre ord, du har alle faciliteter lige uden for døren.

Lejligheden er beliggende på 1. sal og byder indenfor på følgende: Entré, som åbner sig op til det flotte stilrene Svane køkken med Quooker. Køkkenet er godt udnyttet med bordplads og skabsplads. Gæstetoilet med flotte lysegrå klinker. Skøn lys stue, hvor der er god plads til både sofagruppen samt spisebordet. Fra stuen er der direkte udgang til den helt unikke og fede tagterrasse. Her er der både plads til spisebord, loungesættet og grillen.

Fra stuen er der trappe op til øverste niveau, hvor man finder 3 rigtige gode og regulære værelser samt et lækkert stort badeværelse, hvor der også er plads til vaskesøjlen.
Lejligheden er belagt med et smukt lamelparketgulv i eg. Alle rum, i den ellers energivenlige lejlighed, har gulvvarme.

Da Hibiscusvej 96 1. tv. er en af de lejligheder i Gartnerbyen hvor du har allermest luft omkring dig – får du privatliv, i et ellers godt nabofælleskab. Med den vestvendte tagterrasse får du både et godt lysindfald og en god udsigt til det grønne fællesområde. Står du tidligt op, kan du tilmed nå at nyde en kop kaffe i morgensolens stråler som delvist når ind på terrassen.

Foran lejligheden findes eksklusiv brugsret til et udendørs depotrum samt brugsret til en parkeringsplads.

En rigtig spændende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt er et besøg værd.

Vi fremviser alle ugens dage, så ring tlf. 6545 8390 allerede i dag og book en fremvisning.

2019
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.366 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,174 / 13.484 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Larsen
home Ejerlejlighedsbutikken

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

mlar@home.dk

65458390

65458390