Helgesvej 1, 1., 8230 Åbyhøj

89 m2 lejlighed

Kontant 2.495.000 kr.

ÅBYHØJ


Bynær, charmerende og delevenlige lejlighed i populære Åbyhøj med skøn og stor altan

home byder velkommen til denne bynære, charmerende og delevenlige lejlighed i populære Åbyhøj med skøn og stor altan, hvorfra I har en fantastisk udsigt, der bør opleves! Med en attraktiv beliggenhed kun ca. 100 meter fra bygrænsen til Aarhus C. og storbylivet, henvender lejligheden sig til de kræsne købere, der måtte ønske sig en indbydende lejlighed i rigtig god og velholdt stand.
Lejligheden fremstår såvel udvendigt som indvendigt indbydende med lyse indtryk, dejlige lysindfald og flotte gulve. Den rummelige entré med god garderobeplads fungerer som fordelingsnøgle til:
Skøn køkken-/alrum med god plads til madlavning samt opbevaring – og hyggelig måltider omkring spisebordet lige ved. Hyggelig stue med god, oplagt plads til TV-/sofaafdeling. Herfra er adgang til hyggelig, privat altan med plads til mange spisende og de helt sene aftenstunder også kan nydes i solen. 2 gode, regulære værelser i rummelige størrelser. Badeværelse i flot stil med rummelig bruseniche!
Boligen er en del af en præsentabel ejendom på Helgesvej 1, hvorved der er gode parkeringsmuligheder og generelt en velfungerende ejerforening. Ejendommen har hyggelig fælleshave bagtil med god mulighed for at hygge sig med gæster. I udhus er rigtig gode fællesfaciliteter med plads til ekstra opmagasinering. Summeret op; en god og meget charmerende lejlighed med direkte udgang til hyggelig sydvestvendt altan på eftertragtet beliggenhed i det attraktive Åbyhøj med kort afstand til gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, den eftertragtede Åby Skole, offentlig transport og meget mere! Læg hertil, at Store Torv, storbylivet og populære uddannelsesinstitutioner ikke ligger langt fra lejligheden!
home inviterer indenfor til en dejlig boligoplevelse i form af lækker Åbyhøj-lejlighed!

3Antal rum
1912Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.470 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,403 / 11.597 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700