Heibergsgade 3, 3., Frederiksbjerg, 8000 Aarhus C

100 m2 lejlighed

Kontant 3.895.000 kr.

Fantastisk lys taglejlighed med en masse muligheder og et tinglyst loftrum


Heibergsgade - Aarhus C

Er du på udkig efter en lys og velindrettet lejlighed i en af Aarhus' mest attraktive områder? Så er denne skønne lejlighed på Heibergsgade 3 i Frederiksbjerg måske lige noget for dig.

På tredje sal i en flot ejendom finder du denne skønne lejlighed med en fantastisk udsigt over områdets tagtoppe. Lejligheden byder på 100 velindrettede kvadratmeter med et stort køkken/alrum, hvor du kan imponere dine gæster med et flot Vordingborg-køkken fra 2018. Her er der også plads til et stort spisebord, hvor du kan nyde hyggelige middage med familie og venner.

Fra køkken/alrummet er der adgang til en rummelig stue, hvor du kan slappe af i en stor og komfortabel sofa. Lejligheden har desuden to gode værelser, som er placeret i hver sin ende af boligen, hvilket giver en god separation mellem de to rum. Badeværelset er lyst og neutralt holdt, og her er der både separat brus og vindue til det fri.

En af de helt unikke fordele ved denne lejlighed er det uudnyttede loftsrum på 28 kvadratmeter. Her har du mulighed for at skabe din helt egen drømmebolig med enten et loft til kip, en hems eller måske en tagterrasse - kun fantasien sætter grænser.

Som en ekstra bonus har ejerforeningen råderet over nogle p-pladser, hvilket er helt unikt i dette område. Ejendommen er beliggende i et smukt kvarter med flotte bygninger, og du vil have nem adgang til både specialbutikker i MP Bruuns Gade og hyggelige caféer og spisesteder i Jægergårdsgade.

Når du bor på Heibergsgade 3, vil du også have gåafstand til Skanseparken, hvor du kan nyde de grønne omgivelser og tage en afslappende pause fra byens pulserende liv. Derudover er der flere indkøbsmuligheder i området, og du vil blot være 650 meter fra Aarhus Hovedbanegård, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen og resten af landet.

Ejerforeningen er lille og velfungerende, og udover parkeringsmulighederne kan du også nyde godt af den fælles have, som fremstår med græsplæner og opvokset beplantning. Dette giver dig hyggelige udeomgivelser, hvor du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser.

Alt i alt er denne skønne lejlighed på Heibergsgade 3 en oplevelse værd.
1896
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

3.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.433 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,963 / 18.998 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699