Havneholmen 84, st.. th., 1561 København V

104 m2 lejlighed

Kontant 6.595.000 kr.

Charmerende udsigt, stort alrum, to gode soveværelser og lækkert badeværelse!


Veldrevet forening med elevator og mulighed for egen p-plads!

Veldisponeret og attraktiv lejlighed med to altaner og vandkig
Velkommen til Havneholmen 84: en lys, indbydende og unik lejlighed, der passer til både parret og egoisten, der gerne vil bo nær vand og byliv. Her bosætter I jer på en af Havneholmens bedste beliggenheder i en af de yderste ejendomme, således at I kan nyde udsigten over vandet for fulde drag.
Størstedelen af hjemmets kvadratmeter er inddraget til det store alrum, der på fin og praktisk vis formår at forbinde både stue, spisestue og køkken i ét på en sådan måde, der tilgodeser både lyset og samværet i hverdagen. En mindre skillevæg med skabsplads separerer desuden stue og entré, og den bidrager hertil med gode opbevaringsmuligheder, hvilket sikrer en gnidningsfri hverdag. I forlængelse heraf kommer et rummeligt badeværelse samt to værelser, hvoraf det ene på nuværende tidspunkt er indrettet som et walk-in-closet, men med et par enkelte greb kan det hurtigt fungere som blandt andet børneværelse, kontor eller noget helt tredje alt efter ønske og behov. De brede vinduespartier bridrager desuden skønt til den lyse og luftige disponering i lejligheden, hvortil de to rummelige altaner bliver et skønt samlingspunkt for hjemmets beboere i de varmere måneder. Her kan I sidde i solens stråler og nyde udsigten ud over broen og vandet.
Ejendommen er opført i 2008, hvilket sikrer jer gedigne og kvalitetsrige materialer inde som ude. Her får I glæde af både elevator og muligheden for egen parkeringsplads, og da lejligheden er beliggende i stueplan er den let tilgængelig for både den ældre og yngre køber. Bebyggelsen danner ligeledes et løst hesteskoformet helle om et hyggeligt og grønt fællesareal, hvorfra I får et dejligt udsyn til de maritime omgivelser.
Også området må siges at være et af de helt store plusser ved denne bolig, for her bosætter I jer med nem adgang til vandet og bylivet. I har Fisketorvet lige i baghaven, hvor I finder et stort udvalg af både butikker og spisesteder; og en frisk gåtur herfra ligger Sønder Boulevard og Halmtorvet, alt imens Islands Brygges rige kultur- og erhvervsliv venter lige på den anden side af broen.
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2008Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.097 kr.

Udbetaling

330.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,819 / 30.681 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Vesterbro

Indehaver

fakha@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60