Havneholmen 72, 1. th., 1561 København V

104 m2 lejlighed

Kontant 6.495.000 kr.

Flot lejlighed med to store altaner og kig til vandet og kanalen!


- Drøm videre om en frithængende altan og mulighed for din egen p-plads i kælderen.

Vi byder nu indenfor i denne moderne, velindrettede bolig med en sublim beliggenhed på Havneholmen. Lejligheden fremtræder i flot stand og har to imponerende altaner med havudsigt – og så ligger den lige ved vandkanten midt imellem Fisketorvet, Islands Brygge og Vesterbro.
Den indflytningsklare lejlighed rummer 104 kvadratmeter, som du kan indrette din tilværelse på. Hjemmets særpræg må være det store, indbydende leverum, hvis store areal du kan indrette lige, som du ønsker. Her er der både plads til en sofa- og spisestue, alt imens det strømlinede køkken prydes af grebsløse overflader og integrerede hvidevarer, der vil følge dig mange gode år endnu. Dertil kommer et regulært værelse med indbygget skabsplads, et badeværelse med lyst badeværelsesmøbel og vaskefaciliteter samt en entré.
Du overtager nøglerne til en velholdt lejlighed, som ligger i en nyere ejendom fra 2008 tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Boligbebyggelsen toner frem med et karakteristisk, visuelt udtryk og tårner op ved vandkanten. Lejligheden prydes af brede vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald, så boligen synes lys og luftig – og så er der et skønt kig til vandet. Du kan også nyde udsigten fra altanerne, hvor døren skaber en glidende overgang mellem ude og inde. Altanerne kan fint møbleres med en udendørs spisekrog eller et loungeområde.
På Havneholmen bydes du på en tilværelse ved vandkanten. Her er der en hyggelig, maritim stemning, og hvad mere kan man egentlig ønske af hverdagen, end den du kommer til at få på Havneholmen 72, 1, th? Du kommer nemlig til at bo lige mellem Vesterbro og Islands Brygge, og du er derfor tæt på byens mange tiltalende muligheder. Fisketorvet med butikker og supermarkeder samt flere af de københavnske havnebade ligger inden for gåafstand, og med få meter til Bryggebroen når du hurtigt Islands Brygge og Fælleden. Alt i alt er det en sublim beliggenhed på Havneholmen tæt på shopping, Dybbølsbro St. og rekreative arealer.
3Antal rum
2009Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.112 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,224 / 30.198 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonas Lohmann Poulsen
home Vesterbro

Indehaver

jolp@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60