Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni

kl. 11.25-11.45

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni kl. 11.25-11.45

Havneholmen 66, 4. th., 1561 København V

107 m2 lejlighed

Kontant 7.495.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni

kl. 11.25-11.45

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 2. juni kl. 11.25-11.45

Fantastisk 4 værelses lejlighed på Havneholmen med flot udsigt til vandet!


- Mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Det er den anerkendte tegnestue, Lundgaard & Tranberg, der har sat stregerne til det elegante byggeri, der er skudt op på Havneholmen – og her i første parket til Havneløbet har vi fornøjelsen af at udbyde en flot og fuldstændig indflytningsklar 4V’er med to altaner og skøn udsigt. Lejligheden ligger på 4. sal, hvor den fyldes af dagslys og inviterer på udsigt over vandet, så beliggenheden er til alle jer, der drømmer om at bo i vandkanten, mens I samtidig har storbylivet omkring jer. Bryggebroen tager jer direkte til Islands Brygge og Fælleden, mens I har Field’s og stemningsfulde Vesterbro i baghaven. Der er altså aldrig mere end en gå- eller cykeltur til caféer, butikker og næste restaurantbesøg.
Det flotte byggeri består af hvidpudsede ejendomme, der rejser sig med alt mellem fem og otte etager, som spejler sig i vandet. Her får I en lejlighed på 107 kvadratmeter, hvor lyse materialevalg og stilrent design dominerer indretningen. Det er hvide vægge og det samme pæne gulv, der går igen i hele boligen, hvilket skaber en rød tråd i indretningen. Der er desuden indtænkt gode opbevaringsmuligheder i form af flere indbyggede skabe rundt om i hjemmet, og I vil i det hele taget opleve, at hver en kvadratmeter er udnyttet til fulde. Den gennemtænkte planløsning fordeler således pladsen på bl.a. tre regulære værelser, et gangareal med skabsplads og et pænt badeværelse med vaskefaciliteter. Alt det bindes sammen af det store, åbne leverum, hvor I får køkken ud i ét med stuen. Midt i det hele er der placeret en køkken ø, som naturligt opdeler rummet, og det er dermed oplagt med en spiseafdeling i den ene ende og et sofaarrangement i den anden. 
Lejligheden er indrettet med brede vinduespartier, der lader lyset strømme ind, og samtidig vil to altandøre åbne op til jeres to private uderum. I får nemlig ikke bare én, men hele to lækre altaner, der lader jer følge solen fra morgen til aften. Her kan I læne jer tilbage med frit udsyn til både Bryggen og Havneløbet med al den sejlende trafik, der lægger vejen forbi. Hvilken beliggenhed! Slutteligt er lejligheden nymalet og klar til indflytning. 
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2009Byggeår

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.372 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

43,006 / 34.891 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonas Lohmann Poulsen
home Vesterbro

Indehaver

jolp@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60