Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 15.15-15.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 15.15-15.30

Havneholmen 56, 4. tv., 1561 København V

77 m2 lejlighed

Kontant 5.995.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 15.15-15.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 15.15-15.30

Luksuriøs ejerlejlighed med kæmpe privat tagterrasse og to altaner med vandudsigt!


- Velkommen til en helt fantastisk og ekstraordinær bolig på Havneholmen.

Oplev det bedste af Københavns Havneholm med denne eksklusive ejerlejlighed. Med en placering på næst-øverste etage i et moderne byggeri byder denne bolig på en kombination af stilfuldt design og enestående beliggenhed. Den rummelige tagterrasse på godt 60 kvadratmeter gør det til den perfekte lejlighed for dem, der ønsker at kombinere urban livsstil med en følelse af åbenhed og frihed.
Lejligheden tager imod dig i en entré med praktiske, indbyggede skabe. Herfra føres du ind i det åbne opholdsmiljø, hvor stue og køkken-alrum smelter sammen i ét harmonisk rum. Køkkenet er indrettet stilfuldt og moderne med hvide, grebsfrie elementer og en elegant køkkenhalvø, der skaber en naturlig forbindelse til resten af rummet. Vandet integreres smukt i boligen gennem de brede glaspartier mod den store altan, der sikrer et fantastisk lysindfald og udsigt over vandet. Det er også herfra, du kommer ud på den massive tagterrasse.
Badeværelset matcher hjemmets elegante stil med sit hvide design, bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Sidst med ikke mindst findes et rummeligt soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til endnu en altan.
Udendørs tilbyder den imponerende tagterrasse og to altaner en panoramaudsigt over vandet og byens skyline.
Havneholmen ligger helt ned til Havneløbet, omgivet af skønne omgivelser og samtidigt tæt på byen. Fisketorvet er lige om hjørnet med masser af muligheder for indkøb samt en biograf. Hovedbanegården, Tivoli, og Rådhuspladsen kan nås på en kort cykeltur. Desuden er Dybbølsbro S-tog station kun få minutters gang herfra, og lige uden for døren finder du Bryggebroen med adgang til det hyggelige Islands Brygge.
Ejerlejligheden på Havneholmen er en sjælden chance for at bo i hjertet af København V med enestående udsigt og adgang til eget privat udendørsrum.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2009Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.140 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,361 / 27.875 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonas Lohmann Poulsen
home Vesterbro

Indehaver

jolp@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60