Haderslevvej 42A, st.., 6200 Aabenraa

127 m2 lejlighed

Kontant 675.000 kr.

Spændende stuelejlighed i flot, charmerende ejendom


Let adgang til byens mange tilbud og skøn natur

Beliggenheden centralt i Aabenraa kan det hele, for ud over byens mange tilbud kommer I også til at bo helt tæt på den pragtfulde natur, som omgiver byen.
Turen til gågade kan klares på ti minutter til fods, mens til de hyggelige stier under trækronerne i Nørreskov ligger umiddelbart på den anden side af vejen. Desuden er der kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder - alt i gåafstand fra boligen, og så klares turen til motorvejen også hurtigt.
Beliggenheden byder med andre ord på et væld af muligheder, og det samme kan man sige om stuelejligheden i den flotte ejendom.
For bag den hvidmalet facade i ejendommen, der har nyere vinduer og tag, venter en charmerende lejlighed, som I kan flytte ind i og gøre til jeres helt egen. Lejligheden i stueetagen står klar til overtagelse – og klar til en modernisering, for boligen trænger til en opdatering, før den møder nutidens standarder - til gengæld er rammerne rigtig gode.
Rumfordelingen er ganske enkelt ideel, idet I får dejlige store opholdsrum og mulighed for at etablere køkkenalrum. Lad os starte i køkkenet, som er rummeligt og med plads til både flotte nye elementer og spisebord. Her er udgang til den store overdækkede terrasse og adgang til viktualierum med god plads til konserves, sodavand mm.
Hvis ønsket er et lyst køkkenalrum, kan I vælte væggen mod netop viktualierum og naboværelset, så I inddrager de gode kvm. i jeres store madsnedkeri.
Lejlighedens stue er lys og rummelig og har adgang til det ene børneværelse/kontor, mens I når børneværelse nr. to fra boligens store entré. De to værelser har tidligere været ét stort værelse/stue, som nemt kan reetableres, hvis I ikke længere har hjemmeboende børn.
Soveværelset er dejligt rummeligt og har som de øvrige værelser lyse trægulve og dejlige lysindfald. Her er et par indbyggede skabe samt adgang til lejlighedens badeværelse, der også trænger til en opdatering. Der er ligeledes adgang til walk-in closet, som trænger til lidt maling eller lidt festligt tapet.
Fra lejligheden er der adgang til en fælles have samt egen carport. 
5Antal rum
2003Ombygget

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.249 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,991 / 3.170 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045