Gyldenløvesgade 21, 5. mf., 1600 København V

69 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

LYS OG VELINDRETTER LEJLIGHED TÆT PÅ SØERNE OG H.C ØRSTEDSPARKEN.


Tæt på offentlig transport, samt indkøbsmuligheder ved Vesterport.

Til dig, der søger en udsøgt og central beliggenhed – nu har vi et fantastisk godt bud. Du skal til Gyldenløvesgade 21, for oppe på femte sal udbydes netop en lys og indbydende lejlighed med udsigt over Peblinge Sø og kastanjetræerne langs Nørrebros silhuet. Og den udsigt og Københavns livlige byscene kan du tilmed nyde fra lejlighedens altan.
På en fremvisning bydes du indenfor i et hjem, der er præget af en lys og luftig atmosfære. Det har til dels at gøre med vinduespartierne, der lader lyset flyde frit rundt: Fra entréen, der i øvrigt har originalt indbygget skabsplads, åbner boligen sig videre op med en stue, som har videre afsæt til et værelse – eller stue nummer to alt efter din præference. Disse to rum er opdelt af en glasvæg, så både lys og udsigt bliver trukket godt indenfor, og videre byder hjemmet på endnu et værelse, et flot og moderne køkken med alt i hårde hvidevarer samt et karbadeværelse i en god størrelse. Du kan sådan set flytte direkte ind og lade livet glide afsted, for hjemmet er flot vedligeholdt, og du har samtidig mulighed for at sætte din egen sidste finish i de veldisponerede rammer.
Rødstensejendommen har stået her, lige ved Søerne, siden 1938. Lidt særligt for sådan en ejendom er der faktisk elevator, og det bliver derfor ingen sag at komme op på femte, hvorfra lyset og udsigten naturligvis er helt vidunderlig. Ejendommen er ydermere fredet, hvorfor det charmerende udtryk er flot vedligeholdt, og til slut har du altanen, der lader dig og din næste sidde og følge med i det ikoniske og levende vue.
Vi behøver næsten ikke præsentere beliggenheden, for med adresse på Gyldenløvesgade bliver det ikke mere centralt. Søerne strækker sig til din ene side, mens du til den anden kan begive dig ned ad H. C. Andersens Boulevard og hele København K’s byscene. Her ser du altså ind i en hverdag, hvor du kan gå og cykle til alt, og så ligger Vesterport St. bare 450 meter fra din hoveddør og den flotte opgang.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1938Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.447 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,107 / 16.309 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Monies Crone
home Vesterbro

Salg & Vurdering - Vurderingsspecialist for RD

mamc@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60