Grøndalsvej 62, 2. mf., 8260 Viby J

116 m2 lejlighed

Kontant 1.948.000 kr.

VIBY J


Skøn lys gavl-lejlighed med fantastisk lysindfald i indflytningsklar stand

Er du/I på jagt efter en stor og istandsat lejlighed, er dette et must see!

Lejligheden er beliggende i god ejerforening i dejlige omgivelser. Ejendommen indeholder vaskeri, cykel- og tørrekælder samt separat tremmerum til lejligheden. Her bor man endvidere tæt på grønne arealer og Brabrand Sø. Brabrand Sø er et kæmpe aktiv for de, som værdsætter en løbe- el. cykeltur i flotte omgivelser, eller en tur på søen i kajak, eller blot en dejlig gåtur med hunden. Derudover bor man i rolige omgivelser tæt på indkøb og off. transport.

Lejligheden er moderniseret og fremstår i dag utrolig lækker og indflytningsklar. Af renoveringer kan nævnes; nymalede vægge, sprit nyt køkken, flere vinduer skiftet og nye gulvtæpper på. 

Lejligheden indeholder: entré med gaderobeplads, herfra er der adgang til flot gæstetoilet med klinkegulv. Videre er regulært og lyst værelse/kontor. Flot og helt nyt køkken holdt i hvide elementer, med rigtig god skab- og bordplads. Badeværelset er indrettet med brusekabine, klinkegulv og vask i
skabsarrangement. Her har tidligere været vaskemaskine og tørretumbler, så ønskes dette i lejligheden er der god mulighed for det. 

Rummeligt soveværelse med indgang fra stuen. Soveværelset kan nemt deles i 2, såfremt man ønsker et ekstra værelse. Videre er meget stor og indretningsvenlig opholdsstue. Lysindfaldet er fantastisk grundet de mange store vinduespartier. Særligt denne lejlighed har et super lysindfald da den ligger i gavlen. 

Fra stuen er der udgang til en stor vestvendt altan.

home byder velkommen…
JaAltan
3Antal rum
1972Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.948.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.615 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,247 / 9.055 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Jeppesen
home Viby - Hasselager

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

njeppe@home.dk

86114499

86114499