Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 14.40-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 14.40-15.00

Købsaftale underskrevet

Gråspurvevej 55, 1. 5., 2400 København NV

94 m2 lejlighed

Kontant 3.995.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 14.40-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 14.40-15.00

SKØN 3 VÆR LEJLIGHED MED STOR SOLRIG ALTAN


God planløsning

Godt nyt til de boligsøgende, der leder efter plads, lys og indflytningsklare rammer, for denne nydelige 3 værelses lejlighed har nu mulighed for at blive jeres. Og har I også en altan på ønskelisten, så får I også dette opfyldt – endda en stor én, så der er god plads til altanmøblerne.
Oppe på første sal gemmer sig nemlig veludnyttede kvadratmeter, der vil passe glimrende til både parret i de fleste af livets stadier, den lille familie og til de gode venner, som ønsker at bo sammen. Den veldisponerede lejlighed har sit afsæt i en entré, der åbner videre op til et lyst køkken med masser af skabsplads samt plads til spisebord. Fra entréen kan I fortsætte ind til boligens hyggelige opholdsstue der er med god plads til sofaarrangementet – og det er desuden herfra, at der er adgang til den skønne altan. Herudover finder I to gode soveværelser med plads til både seng og skab samt et flot badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter.
Generelt er boligen velholdt og med luftige rum, ligesom de er lette at indrette og gøre hjemlige. Dertil kommer selvfølgelig altanen, der i særdeleshed bliver en udsøgt oase i sommermånederne, for her kan I indrette et skønt ude miljø, hvor snakken kan gå, og middagen kan nydes.
Udsigten over det skønne grønne gårdmiljø gør lige det sidste for lejligheden.
Fuglekvarteret – og i det hele taget Nordvest – vinder mere og mere indpas som et hipt og levende kvarter, og det er der ikke så meget at sige til. Mulighederne for takeaway og for at kunne sætte sig med en god ven på en café eller bar bliver kun bedre og bedre, og samtidig er der cykelafstand til det meste. I Grøndalscentret kan I få pulsen op, og på ca. fem minutter kan I cykle til Nørrebro Station, hvis metro, S-tog og busser let kan tage jer videre i hverdagen, men samtidig byder også Frederikssundsvej og i forlængelse Nørrebrogade, på masser af liv.


VELKOMMEN TIL
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2007Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Oliver Frahm
home Nordvest - Emdrup

Ejendomsmægler MDE

frahm@home.dk

38 88 88 89

38 88 88 89