Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 14. april

kl. 15.30-15.50

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 14. april kl. 15.30-15.50

Gormsgade 8, 2. 38., 2200 København N

64 m2 lejlighed

Kontant 2.899.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 14. april

kl. 15.30-15.50

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 14. april kl. 15.30-15.50

STOR 2 VÆRELSES MED KØKKEN/ALRUM OG SOLRIG ALTAN -  LIGE VED STEFANSGADE


ELEVATOR I EJENDOMMEN

Centralt og levende på Gormsgade udbydes denne store toværelses lejlighed, der disponerer over en lys og luftig planløsning samt en super dejlig altan. Her er med andre ord tale om en super velskabt lejlighed, der bl.a. vil fungere som et skønt hjem for det unge par – og forældrekøb er også muligt.
Her får I rigtig gode forudsætninger for at sætte jeres eget præg på jeres nye hjemlige rammer. I har 64 m2 i vente, som er givet rigtigt godt ud på en fordelingsentré, der giver adgang til resten af lejligheden. Den tæller et godt værelse, et stort badeværelse og et rigtigt dejligt køkken-alrum, som desuden har adgang til den store altan.
Den meget regulære planløsning gør boligen nem at indrette, og giver samtidig rig mulighed for at præge og modernisere den efter ønske. Måske vil I have et nyt, strømlinet køkken? Måske vil I lave spafornemmelser i det store badeværelse, som pt. kommer med klassisk terrazzogulv, fliser og separat bruseniche. Hvorom alting er, ser I på et hjem med gode faciliteter; herunder køkken med bl.a. opvaskemaskine, og vaskemaskine får I også fin plads til i gangen.
Det er tydeligt, at der er tale om en 60’er-ejendom, som man står og ser det hele an ude fra vejen med tidstypiske store vinduespartier og praktiske faciliteter såsom elevator og p-kælder (mod betaling og venteliste). På den anden side findes gården, men det er altanen, der er kronen på værket. Den strækker sig over hele lejlighedens bredde, så I sagtens kan invitere venner og familie ud i solens stråler.

Nørrebrogade er bogstaveligt talt lige om hjørnet, 80 m herfra, hvilket giver jer en masse takeaway-muligheder og caféer lige ved hånden. Samtidig kan I nå det summende Stefansgadekvarter på et par minutter, som byder på endnu flere velrenommerede spisesteder, velbesøgte barer og hele parken. Alt dette kan I krydre med Assistens Kirkegård og samtidig resten af København – Nørrebros Runddel Metrostation ligger nemlig blot 500 m væk.

Prøv det smarte boligværktøj på https://danskebank.dk/bolig/ hvor du kan beregne dit rådighedsbeløb lynhurtigt, udsøge boliger og se dit rådighedsbeløb på hver enkelt bolig og få godkendelse til køb indenfor 24 timer. For at bruge værktøjet, behøver du IKKE at være kunde i Danske Bank – det er smartere end du tror!
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1972Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.899.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.063 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,626 / 13.484 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, ejendomsmægler MDE & vurdering for RD

nico@home.dk

35 84 00 55

35 84 00 55