Gl Banegårdsvej 9, 2. tv., 3000 Helsingør

76 m2 lejlighed

Kontant 1.650.000 kr.

Skønt hjem - tæt på Centrum og på toppen af Helsingør


Helsingør

Helt tæt på centrum og i et populært område ligger denne spændende lejlighed i 2 plan. Her er vi få skridt fra bykernens mange hyggelige gader og caféer, indkøbsmuligheder og Helsingørs vidunderlige natur.

Lejligheden ligger i en flot gammel ejendom, hvor ejerforening er aktiv, som gør meget ud af at passe på ejendommen. Der er blandt andet renoveret med energivinduer samt nyere tag, flotte facader og renoveret kælder samt helt nye kælderrum. Trods den fine store renovering er fællesudgifterne stadigvæk meget lave, hvilket gør den billigere at eje end at leje!

Hjemmet byder på morgensol i køkkenet og eftermiddags- og aftensol i stuen. Boligens 2 etager fungerer rigtig godt, så man kan lukke af, således at der er albuerum og plads til alle i familien.
Ny isolering samt udskiftning af taget har gjort en stor forskel i varmeudgifter, og givet et skønt indeklima i lejligheden. 

Indeholder: Entré, pænt flisebadeværelse med badekar og vaskemaskine, hyggeligt køkken med masser af skabsplads. Her er spiseplads med morgensol og kig til de grønne fællesarealer, derudover en rummelig dagligstue med plads til sofagruppe og det store spisebord. Her i stuen er der flotte fritlagte bjælker. Fra køkkenalrummet har man adgang til 2. plan i hjemmet, hvor der er to værelser, begge med smukt lysindfald.

Hjemmet har gode indbyggede skabe, derudover hører et tørt kælderrum til, samt fællesvaskeri og adgang til fælleshaven.
Fælleshaven er særdeles skøn og sælger har brugt den meget .Her i haven er der dejlig sol hele dagen og mulighed for at hygge med familie og venner.

Et perfekt køb tæt på centrum - ring 49214921, så viser vi dig hjem.

1903
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.320 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,178 / 7.993 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Vadstrup Thomsen
home Helsingør

Indehaver, Projektchef, Ejendomsmægler, MDE

toby@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21