Frydenlunds Allé 2A, 1. 4., 8210 Aarhus V

57 m2 lejlighed

Kontant 1.775.000 kr.

AARHUS V - Lige ved bygrænsen til Aarhus C.


Studie- samt delevenlig lejlighed nyopført i år 2005

Hermed udbydes nu en bynær og delevenlig lejlighed i nyere byggeri fra år 2005 med gode, fælles parkeringsmuligheder lige ved ejendommen! 

Lejligheden er beliggende i 8210 Aarhus V, lige hvor vi overgår fra 8000 Aarhus C. hertil. Boligen er velholdt og indflytningsklar tæt ved bygrænsen til Aarhus City og storbylivet! Yderst anvendelig som studie- og delevenlig lejlighed med sin trygge beliggenhed på 1. sal, hvor forældrekøb også er særdeles oplagt.  Med en bynær beliggenhed blot ca. 500 m. fra Handelshøjskolen (Aarhus BBS) og ca. 2,2 km. fra Universitet, ligger denne funktionelle ejerlejlighed i et flot byggeri opført i 2005. 

Indvendigt består boligen af entré, disponibelt rum med opbevaringsplads og et rummeligt køkken med køle-/fryseskab, komfur, emhætte samt opvaskemaskine. Endvidere flot klinkebelagt badeværelse med bl.a. bruseniche, toilet samt vaskesøjle bestående af vaskemaskine og tørretumbler. Herudover 2 regulære værelser, begge i gode størrelser og med dejlige lysindfald. Boligen fremstår indvendigt særdeles præsentabel med hvide vægge og lofter samt flotte gennemgående parketgulve.

Udvendigt fremstår byggeriet også nydeligt med fladt paptag, zinkvinduer og den karakteristiske fuldbrændte mursten. Boligen er beliggende i en aflåst blok udelukkende bestående af ejerlejligheder med dørtelefoner. 

Til ejendommen er private muligheder for parkering af motorkøretøjer samt cykler. I kort afstand fra lejligheden er gode muligheder for indkøb, offentlig transport, fastfood og hvad hjertet ellers måtte begære. Hopper man på cyklen kan man være i Aarhus By på blot få minutters tid!
 
Bliv en del af en anerkendt ejerforening med imødekommende beboere. Endvidere bestyres ejerforeningen af en administrator og lig hertil, at lejligheden er nyopført i år 2005 og ligger tæt på bygrænsen til Aarhus C! 

home inviterer inden for...
2005
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.004 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,945 / 8.675 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700