Frodesgade 134, st.. th., 6700 Esbjerg

82 m2 lejlighed

Kontant 1.498.000 kr.

104 ETAGEMETER FLOT MODERNISERET LEJLIGHED -  SKØN ALTAN MED FINT KIG TIL GÅRDHAVE


DIREKTE ADGANG TIL BRUGBAR KÆLDER - LÆKKERT KØKKEN + BAD - STOR DOBBELTSTUE

I én af Esbjergs mest eftertragtede kvarterer, Strandbykvarteret ligger denne istandsatte 3-værelses ejerlejlighed.

Lejligheden ligger i stueetagen og har direkte adgang til kælderen, som man ligeledes har istandsat. Indretningen er lys og luftig med et væld af stilrene detaljer, der skaber enkelthed til den kræsne køber. 

Lejligheden er flot moderniseret med bad, køkken, gulve, lydisolerede vinduer, lofter samt kælderen er blevet integreret. Derudover en fed new-yorker væg i stuen.

Med adresse på Frodesgade bor du perfekt lige mellem Esbjergs centrum og området omkring stadion, hvor du finder skov og natur. Der er heller ikke langt til byens studiesteder og på mindre end 15 minutter kan du gå til Esbjergs nye område omkring havnen ud imod Hjerting.

Lejligheden indeholder rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Flot HTH køkken med hvide elementer og udgang til altan. Soveværelse med praktisk skabsvæg. Pænt badeværelse med brusekabine. Stor dobbelt stue med god plads til både spisebordsarrangement samt sofaafdeling. Her er store vinduespartier i begge ender, hvilket giver et utroligt godt lysindfald. Fra entreen er der nedgang til veludnyttet og brugbar kælder på 22 m2.

Dertil er der fælles gårdhave med græsareal samt hyggelige terrasser. Nuværende ejer lejer en parkeringsplads for kr. 310,- pr. mdr.

En rigtig lækker lejlighed til den kræsne køber i et attraktivt område i Esbjergs midtby. Ring til home Esbjerg på 75 13 70 11 og bestil en fremvisning!
1936
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

1.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.208 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

undefined / undefined

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kris Due
home Esbjerg

Ejendomsmægler, MDE

kdue@home.dk

75137011

75137011