Frederiks Allé 110, 3., 8000 Aarhus C

85 m2 lejlighed

Kontant 4.398.000 kr.

Penthouse lejlighed i hjertet af Aarhus


Aarhus C

home Aarhus Nord har nu fornøjelsen af at at præsentere denne ekstraordinære penthouselejlighed i hjertet af Aarhus. Beliggenheden er uovertruffen, og inden for få hundrede meter finder du alt, hvad hjertet begærer, men stadig er her helt roligt i lejligheden på øverste etage i ejendommen. Lejligheden har en ideel indretning, hvor hver en kvadratmeter og kubikmeter er gennemtænkt.
Din ankomst til lejligheden bydes velkommen af en moderne og indbydende trappe, der fører dig op til et lyst og rummeligt køkken og stue, hvor man med det samme blive mødt af en betagende udsigt over byens tage. Køkkenet er udstyret med moderne faciliteter og alt det nødvendige udstyr. Fra stuen har du adgang til en rummelig og solrig terrasse med fantastisk udsigt ud over Aarhus, men uden indkig fra andre lejligheder. Terrassen er vestvendt og her er derfor sol hele eftermiddagen og aftenen.
I lejligheden er her et soveværelse samt et yderligere værelse, der kan anvendes som enten walk-in garderobe, kontorplads eller gæsteværelse. På badeværelset er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Her finder du både et badekar, en separat bruseniche og en kombineret vaskemaskine og tørretumbler.
Lejligheden er fyldt med charmerende detaljer såsom højt til loftet, 5 ovenlysvinduer, skibsplankegulve og et hyggeligt indhak med alkove, der er perfekt til at skabe en lille hyggekrog. Der er desuden to store hemsområder, som kan bruges til opbevaring og en gæsteseng, når venner eller familie kommer på besøg. Dette tilføjer en ekstra dimension til lejligheden, hvilket gør den ideel til både komfortabelt hverdagsliv og sociale sammenkomster.

Til ejendommen hører her et hyggeligt gårdmiljø med. Desuden har man i foreningen adgang til en p-plads i baggården, hvor man har en intern aftale om, at den kun anvendes, hvis der en sjælden gang imellem ikke kan findes en plads i området. Et usædvanligt aktiv for området.

Frederiks Allé er en charmerende og livlig gade, der byder på en blanding af historisk arkitektur og moderne butikker. Her finder man et varieret udvalg af caféer, restauranter, og butikker, der tilbyder alt fra mode til kunst. Denne gade er et pulserende hjerte i Aarhus, der byder besøgende velkommen til at udforske byens kultur og charme.

Lyder denne perle som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte home Aarhus Nord allerede i dag!
JaAltan
3Antal rum
2005Ombygget

Økonomi

Kontantpris

4.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.056 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,296 / 20.371 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bjerregaard
home Aarhus Nord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

abhome@home.dk

87424040

87424040