Fogeden 1, 1. tv., 3650 Ølstykke

90 m2 lejlighed

Kontant 2.995.000 kr.

Indflytningsklar 3V’er i Landskabsbyen


Lys, velfungerende og topmoderne

En ny bydel er ved at tage form i Ølstykke, og det er svært at få armene ned over det langsynede projekt, der både har tænkt æstetik, funktion og miljø ind i helheden. Vi taler selvfølgelig om Landskabsbyen ved Egedal S-togsstation, og allerede nu kan I få fat i denne velindrettede 3V’er fra 2019, som endda tilbyder en skøn udsigt fra de to altaner.
Godt nok er området i rivende udvikling, men stemningen i jeres umiddelbare nærområde er for længst stilnet af. Et charmerende udtryk kendetegner ejendommene, som med forskellige størrelser og udformninger formår at sikre en bred beboersammensætning. Det er moderne byggeri, når det er bedst. Med tanke på områdets positive strømninger bliver de lokale tilbud kun bedre med tiden, men allerede nu er indkøbsmulighederne i top. Også daginstitutioner og skoler er nemt tilgængelige fra adressen, og det er uanset, om I vælger folkeskolen eller privatskolen.
Lejligheden ligger på første sal i ejendommen, og boligen henvender sig grundlæggende til jer, hvor lækre løsninger og vedligeholdelsesfri standarder står højt på ønskesedlen. I bydes velkommen indenfor i en entré med integreret garderobeplads, og herfra ledes I hurtigt videre til leverummet.
Det store opholdsmiljø har et gennemstrømmende lysindfald fra øst og vest, og med direkte udgang til en altan på hver side kan et måltid eller en kop kaffe hurtigt nydes på solsiden. Særligt udsigten over marklandskabet i øst er værd at hæfte sig ved, mens udsigten til det hyggelige fællesmiljø bestemt også kan noget. Opholdsafdelingen opdeles diskret af det centralt placerede køkken, og dermed er der en naturlig opdeling til henholdsvis spisebord og flydesofa i hver sin ende af rummet. Desuden er køkkenet et stilsikkert indslag med hvide elementer og hvid bordplade.
De to gode værelser fordeler sig i to hjørner af boligen, og det lækre badeværelse finder I ved entréen. Ved entréen afrundes planløsningen af et praktisk vaskerum – en lille, indretningsmæssig genistreg, hvor I ligeledes får god plads til opbevaring.

Sidst, men ikke mindst, er der til lejligheden reserveret en særskilt P-plads i P-husets kælderetage, hvilken medfølger ved overdragelsen. Der betales et årligt gebyr herfor, hvilke er medtaget i ejerudgifterne.
Lys, moderne og selvfølgelig lige til at flytte ind i – kontakt os for at høre mere ved en fremvisning.

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2019Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.451 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,262 / 13.740 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Troels Nyegaard Pedersen
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

troped@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14