Fiskergade 38, 3. th., 8000 Aarhus C

68 m2 lejlighed

Kontant 2.699.000 kr.

Centralt beliggende 3-værelses lejlighed - optimal som delevenlig


Aarhus C

home Aarhus City har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine 3-værelses lejlighed, beliggende helt centralt i Aarhus' hyggelige byliv.

Man bliver budt velkommen i lejlighedens entre, som er indrettet med plads til overtøj og sko. Herfra er der adgang til det ene af lejlighedens to værelser. Det centrale samlingssted er det lyse køkken, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. Her strømmer der lys ind fra begge sider og derudover er der udgang til altanen, som vender mod et hyggeligt gårdmiljø.

I soveværelset er der både plads til seng og skabe og så er der en mindre mellemgang med håndvask og lidt skabsplads. Godt badeværelse med lyse fliser på vægge, stor separat bruseniche samt vindue så man kan lufte ud på badeværelset.

Så snart man går ud fra døren mærker man at lejligheden er placeret lige i centrum af byen. Strøget og Åboulevarden er blandt de nærmeste naboer.
Det pulserende byliv med mange hyggelige spisesteder og barer ved Åen såvel som Latinerkvarteret ligger alt sammen inden for få hundrede meters afstand.

Lejligheden er perfekt til den enlige, parret eller de studerende, som ønsker at bo helt
centralt. 

JaAltan
3Antal rum
1900Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.109 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,579 / 12.544 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699