Finderupvej 7, 3. 4., 8000 Aarhus C

87 m2 lejlighed

Kontant 3.198.000 kr.

AARHUS C. - Finderupvej


Attraktiv 3-værelses lejlighed fra år 2009 med stor altan og elevator på det populære Finderupvej

Attraktiv 3-værelses lejlighed med stor, syd/vestvendt altan med populær beliggenhed. Herligheden ligger dejligt på 3. sal som også er øverste etage i det eftertragtede Finderupparken. Dette er en elevatorejendom med luft mellem bygningerne, gode indkøbsmuligheder og kort cykleafstand til populære uddannelsessteder. Ideel som forældrekøb.

Via porten kommer man til et hyggeligt gårdmiljø med adgang til elevator. Man bydes velkommen til lejligheden via den fine svalegang. Selve lejligheden, der har gulvvarme overalt, byder på rummelig entré med god garderobeplads. Fra entréafsnittet ligger lejlighedens hjerterum, det gode alrum. Det store vinduesparti mod altanen giver alrummet et skønt lysindfald. Derudover er der fin plads til både spiseafdeling, TV-/sofaafsnit og madlavningen i det lyse Svane-køkken med bl.a. opvaskemaskine. Fra alrummet er der udgang til boligens store, overdækkede, syd/vest-orienterede altan, som er et fantastisk ekstra aktiv! Udover udsigt over Brabrandstiens grønne natur, er her god plads til at samles til en hyggelig grillaften. Altanen ligger således placeret, at solen kan nydes på de vigtige tidspunkter; fra middag til aften… Bør opleves!

Boligens nydelige badeværelse i tidløs og moderne stil byder på flotte granitklinker, separat bruseniche, vaskesøjle mv. Afslutningsvis byder lejligheden på 2 dejlige værelser i rummelige størrelser med indbygget skab. Fællesarealerne inkluderer flotte grønne områder med bordebænkesæt, grill og petanquebane samt terrassemiljø. Der forefindes depotrum i opvarmet kælder.

Miljøet omkring Finderupvej er et spændende område – og også oplagte for de, der trods den centrale og bynære placering, vægter lidt bedre luft imellem bygningskroppene, gode parkeringsmuligheder og infrastruktur herunder adskillige busforbindelser. Ligeledes ideelle muligheder for at nyde gå- eller cykelturen i naturskønne områder ved Brabrandstien, Brabrand Sø og Årslev Engsø. Derudover tæt placering på centrum med storbylivets rige cafémiljø og shoppemuligheder. Herudover er der kort cykleafstand til Aarhus Universitet, VIA University College samt øvrige populære uddannelsessteder. Banegården kan nås inden for 10 min på cykel. home byder velkommen til en dejlig boligoplevelse i et populært byggeri. Dette på en sjælden udbudt og meget attraktiv placering! For at høre nærmere eller bestille en fremvisning, ring på tlf.: 8615 2700.

3Antal rum
2009Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.276 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,424 / 14.836 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Tilst - Sabro

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

8615 2700

8615 2700