Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 13.35-13.55

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 13.35-13.55

Købsaftale underskrevet

Falkoner Alle 110, 4. tv., 2000 Frederiksberg

176 m2 lejlighed

Kontant 9.995.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar

kl. 13.35-13.55

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 25. februar kl. 13.35-13.55

Frederiksberg - Unik penthouselejlighed i to etager med tagterrasse og stilren indretning


Lad os byde jer indenfor til en helt særlig liebhaverbolig her på Falkoner Allé 110, 4, tv – denne penthouselejlighed strækker sig over to etager, har tagterrasse med udsigt over grønne arealer og er stilrent indrettet med fokus på både kvalitet og funktionalitet. Kort sagt: en lejlighed med wauw-faktor.
På adressen venter først og fremmest en klassisk ejendom opført i år 1900, og denne lejlighed ligger øverst oppe, hvor lys og udsigt bliver en integreret del af hverdagen. Bilejeren kan glæde sig over de gode parkeringsmuligheder på Falkoner Allé og de omkringliggende gader, og som beboere i denne ejendom er der bl.a. brugsret til et hyggeligt gårdmiljø med plads til afslapning og aktiviteter.
Lejligheden tilgås på 4. sal i ejendommen, og her fordeler den sig over to lysfyldte etager med udsigt over trækroner og byens tage. Hoveddøren byder indenfor til en entré, og på denne etage fordeler planløsningen sig over to stuer en suite, et disponibelt rum, et gæstetoilet og et stort, eksklusivt spisekøkken med plads til samvær. Dertil kommer tagetagen, som fordeler sig over endnu en stue, to værelser, et pænt badeværelse med ovenlys, væghængt toilet og stor bruseniche. På førstesalen finder du også den lækre tagterrasse – den er sydøstvendt, møblerbar og utrolig hyggelig. 

Beliggenheden er blot prikken over i’et, for her kommer I til at bo i gåafstand til alt, hvad I skal bruge i hverdagen. Det gælder både handelslivet på Gl. Kongevej og Falkoner Allé såvel som Frederiksberg Centrets mange muligheder – men I snydes selvfølgelig heller ikke for et nabolag, som huser indkøbsmuligheder, specialforretninger og take-away. I har gåafstand til grønne åndehuller såsom Landbohøjskolens Have og Frederiksberg Have, og med en kort gåtur kan I hurtigt befinde jer på den trendy del af Nørrebro, mens resten af København er i cykelafstand.

En lejlighed der uden tvivl skal opleves med egne øjne.

Velkommen!

JaAltan
5Antal rum
1900Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Ernstsen
home Frederiksberg C

Butikschef - Ejendomsmægler MDE

maern@home.dk

31 16 18 18

31 16 18 18