Fænøsund Park 12, 3. th., 5500 Middelfart

92 m2 lejlighed

Kontant 2.695.000 kr.

Velindrettet lejlighed i Fænøsund Park med flot udsigt fra altanen


Energimærke A2010 - Opført i 2008

I rolige omgivelser i Middelfart ligger denne velindrettede lejlighed, der rummer mange forcer. Med nøgleord som et lækkert opholdsmiljø, en dejlig altan og nærhed til vandet får I her fantastiske rammer om hverdagen. 

Som ekstra bonus er der tilmed kort afstand til dagligdagens fornødenheder, så I kan altså glæde jer til en fortrinlig base her på Fænøsund Park 12.
Lejligheden er placeret på tredje sal i en nydelig gulstensejendom fra 2008. Her kan I se frem til flere moderne bekvemmeligheder med blandt andet elevator, egen carport og aflåst cykelparkering. 

Til ejerlejligheden hører der desuden et depotrum i kælderen. Dertil er ejendommen omgivet af et hyggeligt parkanlæg med store græsplæner hele vejen ned til strandkanten mod Fænøsund.
Inden døre bydes I velkommen af en entré, hvorfra boligens øvrige rum udfolder sig. Trumfkortet er uden tvivl det rummelige opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Dette skaber en indbydende og let stemning, der forstærkes af aflange vinduespartier med masser af naturligt lysindfald. Her kan I nemt samles til dejligt samvær i sofaen eller ved spisebordet. Samtidig tilbyder det stilrene køkken fine betingelser til gastronomiske udfoldelser.
Opholdsrummet fuldendes af en hyggelig altan med udsigt til de grønne omgivelser og marinaen, der kan ses i horisonten. Lejligheden indeholder desuden to gode værelser med skabsvægge og masser af opbevaringsplads foruden et badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle.
I bosætter jer i fredelige omgivelser, hvor I kan trække jer tilbage og nyde roen efter en lang dag. Fra hoveddøren er der direkte adgang til det skønne fællesareal, ligesom der er gåafstand ned til vandet, hvor I kan starte dagen med en frisk dukkert. 

I kan ligeledes glæde jer over at have alle hverdagens behov i nærområdet, hvor I både finder indkøb, sundhedshus og Middelfart Station.

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2008Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.783 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,540 / 12.340 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010