Esther Aggebos Gade 30, 1. 4., Aarhus Ø, 8000 Aarhus C

115 m2 lejlighed

Kontant 6.345.000 kr.

Fantastisk velindrettet 3-værelses lejlighed med 2 badeværelser og 35 kvm. altan


Esther Aggebos Gade - Aarhus Ø

Velkommen til Esther Aggebos Gade 30, 1. 4. - et hjem, der vil få de fleste drømme til at gå i opfyldelse. Denne ejerlejlighed er indbegrebet af luksus, kvalitet og en unik arkitektur, der vil imponere de fleste. Med den perfekte planløsning er denne bolig ideel til den lille familie eller det par, der ønsker masser af plads. 

Man bydes inden for i boligens gode og rummelige entré, der på bedste vis, giver en følelse af elegance og mulighed for at byde sine gæster høfligt indenfor. Herfra er der adgang til lejligheden bryggers med vaskesøjle og masser af opbevaringsplads, der gør hverdagen lidt lettere, noget man sjældent ser i ejerlejligheder. Det store køkken/alrum med en køkken ø vil omfavne de fleste. Fra køkken/alrummet kan man nyde en betagende udsigt op ad Dagmar Petersens Gade, der kvitterer med et rum i naturligt lys og skaber en atmosfære af ro og harmoni - kombineret med liv.

Boligen byder på et godt soveværelse, der giver rigelig plads til en stor seng, et skrivebord og et skab.  Boligen byder ydermere på en forældreafdeling med en fantastisk walk-in-closet, der bør give plads til de flestes garderober, samt et privat badeværelse. 

Boligen byder også på noget så sjældent som et ekstra badeværelse, der sikrer, at der aldrig er mangel på bekvemmelighed og komfort. Og som prikken over i'et har denne ejerlejlighed en pragtfuld altan på hele 35 kvm, der vender mod både syd og vest. Forestil dig at nyde solskinnet og den friske luft, mens man beundrer den betagende udsigt over lystbådehavnen og skoven. Denne altan, giver mulighed for at indrette sig i forskellige afdelinger og vil få selv de fleste terrasser til at syntes små. Derudover kan man fra altanen nyde en fantastisk udsigt til både lystbådehavnen og Riisskoven.

Denne bolig byder på charmerende og unikke detaljer, der giver den personlighed og et strejf af elegance - kombineret med moderne komfort. 


Området omkring lejligheden byder på flere restauranter, dagligvarebutikker, Havnebadet ved bassin 7, SeierFitness, en havsvømmebane i Aarhus Bugten og ikke mindst den hyggelige stemning omkring træskibshavnen som nærmeste nabo. Derudover er lystbådehavnen og de større grønne områder i Riis Skoven inden for gåafstand. Man kan også deltage i hyggelige aktiviteter ved sejlsportcenteret, som ofte har sejlsportsbegivenheder. 


Velkommen til!

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2021Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.934 kr.

Udbetaling

320.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,245 / 29.191 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus Ø

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86191600

86191600