Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 16.00-16.20

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 16.00-16.20

Eremitageparken 311, 1. b., 2800 Kongens Lyngby

108 m2 lejlighed

Kontant 3.095.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 16.00-16.20

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 16.00-16.20

STOR OG MEGET VELHOLDT 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN


Ejendommen opvarmes med fjernvarme, og sælger har indfriet hjemfaldspligten!

Parret eller familien vil hurtigt kunne se sig i selv i denne lyse og regulære lejlighed i attraktive Eremitageparken. Her får I både en god planløsning, en vestvendt altan og en god beliggenhed i Hjortekær og herudover let adgang til både Lyngby og Dyrehaven.
Lejligheden disponerer over 108 kvadratmeter, som udfolder sig på en rigtig god planløsning. En luftig entré med garderobe åbner hjemmet op med videre afsæt til både værelsesafdeling og opholdsarealer, der henholdsvis er vendt mod øst og mod vest, så solens lys følger jer fra morgen til aften. I finder tre let møblérbare værelser, et depotrum og et badeværelse med brus og vaskemaskine, og resten af hjemmets arealer er brugt på køkken, alrum og stue i én åben forbindelse – det er også herfra, at der er adgang til den brede altan.
Der er tale om et hjem, der endnu rummer klassiske, originale detaljer, hvilket giver boligen sjæl; og samtidigt giver det jer mulighed for at sætte jeres eget løbende præg, hvis I har lyst. Det samme gælder den indbydende altan, som I kan indrette med bord, stole, fine blomster og duftende krydderurter. Herude er der nemlig god plads, da altanen strækker sig i hele lejlighedens bredde. Desuden er der gode parkeringsforhold for foden af ejendommen.
Institution og supermarked har I lige om hjørnet, og i det hele taget byder Hjortekær på alt, hvad man kunne ønske sig. Det vil glæde pendleren, at man kan trille på det hurtige motorvejsnet efter et eller to minutter, hvorfra det tager godt en halv time til København K, og Lyngbys hyggelige bymidte kan I nå efter godt ti minutter. Bilen kan I imidlertid godt lade stå, når I skal ud i det grønne: Der er én kilometer til den røde port ind i Dyrehaven, hvor I både kan nyde godt af søer, skovdække, Eremitageslottet, vilde hjorte, Bakken og tilmed strand i den østligste ende mod Øresund på Bellevue Strand.
JaAltan
4Antal rum
1972Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.182 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,822 / 14.386 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anna Cathrine Christensen
home Kgs. Lyngby

Ejendomsmægler, MDE

anca@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44