Købsaftale underskrevet

Eremitageparken 15, 1. a., 2800 Kongens Lyngby

108 m2 lejlighed

Kontant 2.795.000 kr.

Fireværelses lejlighed i Hjortekær - med altan og nærhed til natur, skole og transport


Kontakt Alexander Weiss for fremvisning: alwei@home.dk / 30 15 16 38

På Eremitageparken 15 finder I denne smukke fireværelses lejlighed, der byder på et dejligt og åbent opholdsrum, tre værelser, et badeværelse samt en altan. Boligen er beliggende på første sal, og der er parkeringsmulighed for bilen foran ejendommen.
Ved indgangen bliver I mødt af et rummeligt entréområde, der nahtløst forbinder til det lyse og åbne køkken-alrum. Køkkenet har lyse skabselementer og tilbyder rigeligt med opbevaringsplads samt bordplads til fælles madlavning. Spisebord og sofa kan let arrangeres, hvilket skaber et lyst og indbydende opholdsrum, hvor I kan samles omkring spisebordet og hygge i sofaen.
Lejlighedens tre værelser har alle gode størrelser og adgang til østvendte altaner. Værelserne kan indrettes til både voksne og børn. Et af værelserne har desuden adgang til en mindre walk-in-closet samt det velindrettede badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine.
Mod vest er der en større altan, hvor hyggelige aftener omkring havebordet kan nydes, mens solen går ned.
Fra opgangsdøren behøver I ikke bevæge jer langt for at komme til legepladsen, hvor børnene kan udfolde sig. Der er også flere grønne områder i nærheden. Daginstitution og indkøbsmuligheder er inden for gåafstand, og skolen ligger blot lidt over halvanden kilometer væk. Der er gode transportmuligheder med et busstoppested få hundrede meter væk og kort kørsel til Helsingørmotorvejen, hvilket gør det muligt at nå Kongens Lyngby på blot 10 minutter i bil.
4Antal rum
1972Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Weiss
home Kgs. Lyngby

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

alwei@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44