Engdraget 19, 1., 2500 Valby

88 m2 lejlighed

Kontant 4.798.000 kr.

Sjældent udbudt lejlighed med altan, udsigt til parken og eftertragtet beliggenhed


Sjældent udbudt lejlighed med altan, udsigt til parken og eftertragtet beliggenhed i "Hansted Kvarteret."
En veldisponeret lejlighed som har status af "anpartslejlighed" udbydes nu til salg på Engdraget 19 i Valbys eftertragtede Hanssted Kvarter. Boligen er 88 kvadratmeter stor, fordeler sig over en god planløsning og har tilmed udsigt til Vigerslevparken – der er med andre ord tale om en sjældent udbudt bolig.

Ejendommen er opført i 1932, og den står med et smukt og herskabeligt udtryk. Lejligheden ligger på 1. sal, hvor lys og udsigt integreres naturligt i hjemmet, og som et ekstra plus er der brugsret til gode fællesfaciliteter. Det gælder eksempelvis vaskeri, tørrerum, cykelkælder, værksted og en dejlig have, hvor solskinsdagene kan tilbringes under åben himmel.
Når I træder ind ad hoveddøren, præsenteres I for et lyst og indbydende hjem, der er velegnet for en bred målgruppe – her kan børnefamilier, enlige med eller uden børn og par i alle livets stadier nemlig nemt finde sig til rette. Planløsningen fordeler sig over en fordelingsentré, et pænt og tidløst køkken med god bord- og skabsplads, et stort badeværelse med separat bruseniche og udluftningsvindue, et østvendt soveværelse samt to stuer en suite. De to stuer står med vestvendte vinduer og altan, og de fungerer perfekt som spisestue og dagligstue, men den ene stue kan selvfølgelig også benyttes som et ekstra værelse, hvis I ønsker det.
Hanssted Kvarteret er roligt og familievenligt, og her får I en placering lige overfor Vigerslevparkens grønne arealer. Fra adressen er der bare 750 meter til den velrenommerede Hanssted Skole, og Roskildevej ligger 270 meter væk og byder på gode indkøbsmuligheder, busforbindelser såvel som adgang til naturområdet omkring Damhussøen. Derudover har I Ålholm St. bare 900 meter væk, og her er I forbundet med S-toget, som bl.a. kører til Flintholm St. med metro og flere S-togslinjer.
JaAltan
3Antal rum
1932Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.798 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,611 / 22.398 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Andreasen
home Valby City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

jaan@home.dk

36 30 60 88

36 30 60 88