Emmasvej 16, st.. tv., 8220 Brabrand

83 m2 lejlighed

Kontant 1.298.000 kr.

BRABRAND


Altid populær 3-værelses lejlighed i højt stue niveau til en skarp pris!

Populær 3-værelses lejlighed med skøn udsigt til naturen! Lejligheden er beliggende i en pæn ejendom opført i gule mursten. Omgivelserne er grønne, og beliggenheden giver mulighed for gåafstand til gode indkøbsmuligheder, offentlig transport osv. Derudover er der kort afstand til Brabrand Søen og Årslev Engsø med smuk natur, roklub og rig mulighed for hyggelige gå- og løbeture rundt om søen. Denne lejlighed ligger i den bedste bygning på Emmasvej, nemlig helt i midten af vejen, i grønne og naturskønne omgivelser.

Lejligheden er godt og trygt placeret i midten af vejen i højt stueplan og indeholder: En stor og rummelig fordelingsentré med skabsplads, et funktionelt køkken, et badeværelse med bl.a. toilet og badekar, samt en skøn og lys stue med store vinduespartier og udgang til en dejlig altan med en fantastisk udsigt! Lejligheden har desuden 2 regulære og rummelige soveværelser.

Ejerforeningen råder over flere fællesfaciliteter, heriblandt fælles vaskekælder, hyggelige grønne områder og mange parkeringspladser. Til lejligheden forefindes endvidere brugsret til eget tremmerum i kælderen.

En populær 3-værelses lejlighed, der står klar til overtagelse! home byder velkommen...

1968
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.804 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,047 / 6.377 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700