Ejboparken 29, 1. tv., 4000 Roskilde

81 m2 lejlighed

Kontant 1.895.000 kr.

Velindrettet 3V’er med grøn udsigt


- Lukket, vestvendt altan

I en fredelig bebyggelse i den sydlige ende af Roskilde finder du denne 3V’er, som nyder en glimrende placering i ejendommen. Ikke alene ligger boligen øverst på anden sal – her er endda tale om en attraktiv endelejlighed. Derfor er sidegevinsten en fin, grøn udsigt over området, mens selve lejligheden dertil er løbende opdateret, så boligen fremstår i pæn og indflytningsklar stand.
Ejendommen er fra 1968, men et nyere altanprojekt på den vestvendte facade giver det samlede udtryk en moderne kant. Endnu bedre er det, at altanen i samme ombæring blev udvidet, og da den tillige er lukket, får du et anvendeligt uderum med udestuekvaliteter. Altanen ligger naturligt i tilknytning til lejlighedens lyse stue, mens de to deciderede værelser er placeret i modsatte side med østvendte vinduer. Værelserne har begge indbyggede skabe, og skabsplads finder du ligeledes i den lyse entré, der også fungerer som fordelingsgang med forbindelse til alle rum.
God plads kendetegner køkkenet, som er pænt opdateret med lyst inventar og greb i børstet stål. Badeværelset er også opgraderet med stilrent, hvidt skabsinventar. Derfor er du ikke pålagt at modernisere, inden du kan flytte ind, men du kan uproblematisk vælge at opgradere udtrykket, hvis du har særlige ønsker til din kommende base.
Lejlighedens størrelse henvender sig bredt, og det samme gælder for området. Små børnefamilier og enlige forældre imødekommes af lokale pasningsmuligheder, og fra foden af opgangen er der flere legepladser at vælge imellem. Også Tjørnegårdsskolen er en del af nærområdet, som især kendetegnes ved de fine, rekreative områder, der folder sig ud omkring byens atletikstadion. Lokalt findes en bred palet af dagligvarebutikker, mens to kilometer adskiller dig fra bymidtens hyggelige centrum, hvor butikker og handelsliv suppleres af caféer og kultur.
Særligt på de praktiske parametre er Roskilde den fødte vinder. Adressen i Ejboparken kan nemt hænge sammen med en hverdag på RUC eller i Storkøbenhavn, og har du egen bil, er der sørget for gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.
Kontakt os hos home for at høre alle detaljerne ved en fremvisning.

JaAltan
3Antal rum
2021Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.109 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,966 / 8.762 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Palmund
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sepa@home.dk

5555 4000

5555 4000