Eckersbergsgade 30L, 8000 Aarhus C

52 m2 lejlighed

Kontant 3.050.000 kr.

Unik New York inspireret 2 værelses lejlighed


Eckersbergsgade - Aarhus C

home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde denne super lækre og sjældent udbudte 2 værelses lejlighed. 

Man bydes velkommen i en yderst charmerende brostenbelagt og rolig baggård centralt placeret i Aarhus C. Lejlighederne er kendetegnet ved de orange brændte facader og sorte sprossede vinduer. 

Indgangen til lejligheden findes via sin egen store træterrasse. 


Herfra træder ind i et stort åbent køkken-alrum med tilhørende stue. I hele lejligheden findes det moderne betongulv med gulvvarme. Bagerst i rummet findes der et yderst flot Tvis-køkken med mørke fronter i egefinér som passer godt til de sorte detaljer i lejligheden.

Trods kvadratmeterne er lejligheden utroligt godt udnyttet og der er fint med plads til spisebord samt tv-stue. Soveværelse adskilles af endnu en New Yorker væg, der giver et skønt lysindfald til både værelse men også ekstra lys til stuen. Soveværelset har desuden også udgang til træterrassen.

Efter badeværelset befinder sig en flot skabsløsning som fungerer som walk-in til både jakker og tøj.

Lejligheden byder også på et lækkert moderne badeværelse med separat bruseniche, der indeholder kombi vaske-/tørremaskine. Badeværelsesmøblet er udført i samme fronter som i køkkenet.

Velkommen til en unik og yderst fantastisk lejlighed.


Århus C – tæt på alt.

Som beboer i Århus midtby har man i sagens natur let adgang til alt – lige fra restaurations- og cafélivet i f.eks. Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og selvfølgelig de gode indkøbsmuligheder, der blandt andet findes på Strøget, der med sine 850 meter er Jyllands største og bedst besøgte handelsgade. Selvom man bor midt i Århus er der stadig kun få minutters cykeltur til skov og strand, ligesom også byens smukkeste og største park, Botanisk Have, også kan nås med få tramp i pedalerne. Med midtbyen som knudepunkt for den offentlige transport kan områdets beboere nemt og hurtigt komme rundt, uanset hvad vej turen går. Herudover ligger byens uddannelsessteder i cykelafstand.

1927
Byggeår
2
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

3.050.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.670 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,711 / 14.833 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699