Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 11.00-11.20

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 11.00-11.20

Dunkerquegade 1, 2. tv., 2150 Nordhavn

59 m2 lejlighed

Kontant 3.995.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 11.00-11.20

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 11.00-11.20

59 m2 - Hyggelig 2 værelses lejlighed med New Yorker stemning.


Centralt beliggende midt i Århusgade kvarteret med udsigt til Kronløbsøen.

Med Kronløbsøen og Nordbassinet lige om hjørnet er rammerne sat for en unik hverdag ved Københavns Nordhavn. Det historiske kvarter har været og er stadig omdrejningspunkt for størstedelen af Københavns Havns traditionelle aktivitet, men i dag er Nordhavn samtidig kendt som et arkitektonisk mekka, kulturcentrum og et populært badested for byens beboere i sommervarmen, og et spændende udvalg af restauranter, butikker og rekreative rum bliver ved med at skyde frem i området. Det samme gælder for de 2 metrostationer samt Nordhavns S togstation, har gjort det endnu mere tilgængeligt at nå fra A til B gennem storbyen  med kun 3 stop til Kongens Nytorv og hurtigt og nemt til lufthavnen. Med 3 store supermarkedskæder, Menu, Lidl og Netto lige rundt om hjørnet foregår indkøb nemt og hurtigt. Endvidere BigBio, Mange muligheder til restauranter og take away mad oplevelser.    
Alt dette kan nu blive jeres nye nabolag, når I overtager nøglerne til den gennemførte, elegante og stilfulde toværelses lejlighed på Dunkerquegade 1. Lejligheden befinder sig solrigt og tilgængeligt på 2. sal i et moderne byggeri fra 2015. Ejendommen er opført i smukke materialer, der med et råt og naturligt udtryk matcher havnemiljøets maritime atmosfære til perfektion.
Jeres kommende lejlighed fremviser 59 flotte og præsentable kvadratmeter fordelt over en åben entré med adgang til det skønne køkken-alrum samt til lejlighedens flisebadeværelse, som er indrettet med væghængt toilet, separat bruseniche og integreret vaskemaskine og tørretumbler. Entréens lyse trægulv og de indbyggede spots fortsætter ind i alrummet, der byder på et lyst hvidt køkken. Her oplever med lidt New Yorker stemning med glasvæggen med skydedør ind i soveværelset med plads til den store dobbeltseng Fra begge rum er der udgang til jeres hyggelige store altan, der har sol fra tidlig morgen til et godt stykke ud på eftermiddagen. Fra altanen er der udsigt til kanalen og broen til Kronløbsøen og bassinet.
Skulle jeres egen altan ikke være stor nok, når I inviterer gæster forbi til tapas og god vin, kan I med fordel indtage ejendommens hyggelige rooftop terrasse, som sikrer plads nok til alle; naturligvis akkompagneret af en vidunderlig udsigt til arkitektur, skibe og vand!
Velkommen til.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
2015Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.125 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,957 / 18.622 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Heede-Ørsted
home Nordhavn

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Cand.jur.

heede@home.dk

35 25 12 00

35 25 12 00