Dr. Holsts Vej 42, st.. 68., 8230 Åbyhøj

91 m2 lejlighed

Kontant 2.148.000 kr.

ÅBYHØJ - Digterparken


Sjældent udbudt 2-plans lejlighed med udgang til skøn, sydvendt terrasse!

home åbner døren op til denne dejlige lejlighed i 2 plan med direkte udgang til hyggelig, sydvendt terrasse. Boligen ligger placeret i altid populære Åbyhøj med kort cykelafstand til Aarhus City og storbylivet, og har en storslået udsigt ud over byen!

Separat entré/vindfang. Skønt og rummeligt køkken-/alrum med funktionelt køkken, masser af skabs-/bordplads og optimale rammer for samtale og nærvær under såvel madlavningen i køkkenet som ved måltidet omkring den oplagte spiseplads med plads til fester og gæster.
Herfra direkte udgang til træterrasse i private omgivelser orienteret mod syd med skøn udsigt. Et kæmpe aktiv specielt i sommersæsonen, hvor hyggelige stunder omkring grillen kan nydes i de dejlige omgivelser med sol stort set hele dagen. En unik mulighed for at integrere inde- og udeliv, som sjældent findes i en lejlighed. Derudover er der i stueplan 1 godt og regulært soveværelse, afskærmet garderobe samt 1 toilet med egen vaskesøjle.

På 1. salen får I en rummelig og lys stue med oplagt plads til TV-/sofaafdeling samt direkte udgang til en fed altan, hvorfra der er en vidtstrakt udsigt ud over Åbyhøj by og landskabet mod syd. Derudover er her endnu et stort og regulært soveværelse med skabsvæg samt badeværelse med toilet, vask og bruseniche.

Der hører til nærværende lejlighed brugsret til lukket, opvarmet kælderrum. Gode muligheder for parkering til motorkøretøjer lige ved ejendommen samt hyggelige, grønne fællesområder med mange muligheder for udeliv.

Nærværende rækkehus med ejerlejlighedsstatus er en del af Ejerforeningen Digterparken, som kan
betegnes som såvel anerkendt som veldrevet. Til ejerforeningen hører vicevært/gartner, der løbende
vedligeholder Digterparkens naturskønne græsområder samt ejendomme. Således står lejligheden
udvendigt også flot vedligeholdt og præsentabel. Til sidst skal fælles vaskerum, fælles scooter-/cykelkælder samt mulighed for at leje festlokale og aflåst plads i parkeringskælderen i ejerforeningen nævnes.

Alt i alt en enestående mulighed for at få sig en stor lejlighed på en attraktiv beliggenhed i Åbyhøj, ikke langt fra Aarhus City! Oplagt for køberen, der søger en rummelig bolig med god udnyttelse af kvadratmeterne og udgang til både altan og terrasse. I kort afstand fra lejligheden er endvidere Silkeborgvej og Åbyhøj Torv, der byder på gode muligheder for indkøb, offentlig transport og hvad hjertet ellers måtte begære. Skoledistriktet for nærværende adresse er i øvrigt den eftertragtede Gammelgårdskole, der kun ligger i ca. 1 kilometers gåafstand fra lejligheden.

home inviterer indenfor...
1970
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.148.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.372 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,218 / 10.478 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700