Dr. Holsts Vej 42, st.. 64., 8230 Åbyhøj

121 m2 lejlighed

Kontant 2.498.000 kr.

ÅBYHØJ - Digterparken


Stor ejerlejlighed med 3 soveværelser og udgang til sydvendt terrasse!

home byder velkommen til 121 m2 stor ejerlejlighed med et skønt køkken-/alrum og stue en suite, 3 regulære soveværelser samt direkte udgang til hyggelig, flisebelagt terrasse! 
Boligen ligger i attraktive Åbyhøj med kort cykleafstand til Aarhus City og storbylivet. Boligen står indbydende samt indflytningsklar, og bør ganske enkelt opleves!

Boligindretning, stueplan: Entré. Separat toilet og håndvask. Skønt køkken-/alrum med lækkert Kvik køkken fra år 2019 med optimale rammer for samtale og nærvær under såvel madlavningen i køkkenet som ved måltidet omkring den oplagte spiseplads. I en suite forbindelse er stuen, med oplagt plads til TV-/sofaafdeling samt direkte udgang til skøn, flisebelagt terrasse i private omgivelser orienteret i syd. Et yderst stort aktiv specielt i sommersæsonen, hvor hyggelige stunder omkring grillen kan nydes i de optimale omgivelser med sol stort set hele dagen! 
Boligindretning, 1. sal: Her ledes man fra den flotte trappe op på repos, som også fungerer som fordelingsgang. Her får I 3 regulære værelser, alle i gode størrelser. Hvor det ene af værelserne kan betegnes oplagt som masterbedroom med faste, indbyggede skabe og gode opbevaringsmuligheder. I får endvidere 2 værelser yderligere, begge meddejlige lysindfald og direkte udgang til altan, hvorfra en fantastisk udsigt helt til Marselis Skov på gode dage kan nydes. Til sidst skal lejlighedens badeværelse nævnes; her bydes der på toilet, bruseniche, håndvask samt egne vaskefaciliteter i form af vaskemaskine samt tørretumbler. 
Der hører til nærværende lejlighed brugsret til eget tinglyst aflåst kælderrum, der er aflåst og stort med el og lys på ca. 17 m2 med masser af opbevaringsplads. Gode muligheder for parkering til motorkøretøjer lige vedejendommen samt hyggelige, grønne fællesområder også. 

Nærværende rækkehus med ejerlejlighedsstatus er en del af Ejerforeningen Digterparken, som kan betegnes som såvel anerkendt som veldrevet. Til ejerforeningen hører vicevært/gartner, der løbende vedligeholder Digterparkens naturskønne græsområder samt ejendomme. Således står lejligheden udvendigt også flot vedligeholdt og præsentabelt. Til sidst skal fælles vaskerum, fælles cykelkælder samt mulighed for leje af festlokale i ejerforeningen nævnes. Alt i alt en unik mulighed for at få sig en stor lejlighed med 3 regulære værelser på en attraktiv beliggenhed i Åbyhøj, ikke langt fra Aarhus City! Oplagt for den kræsne køber, der søgeren rummelig bolig med udgang til terrasse. I kort afstand fra lejligheden er endvidere Silkeborgvej og Åbyhøj Torv, der byder på gode muligheder for indkøb, offentlig transport og hvad hjertet ellers måtte begære. Skoledistriktet for nærværende adresse er i øvrigt den eftertragtede Gammelgårdskolen, der kun ligger i ca. 1 kilometers gåafstand fra lejligheden.
1970
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.489 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,434 / 12.235 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700