Dr. Holsts Vej 34, st.. 164., 8230 Åbyhøj

27 m2 lejlighed

Kontant 639.000 kr.

ÅBYHØJ - Digterparken


Skøn og populær 1-værelses lejlighed med direkte udgang til privat altan!

Skøn og populær højtbeliggende 1-værelses lejlighed med direkte udgang til privat altan; i kort afstand til Aarhus C. samt storbylivet. Ideel til forældre- eller førstegangskøb også!
home inviterer nu indenfor i én af de gode 1’ere i den attraktive ejerforening, Digterparken, i Åbyhøj. Lejligheden fremgår i en rigtig god velholdt stand, hvor den blandt andet løbende er blevet moderniseret med bl.a. nyere renoveret køkken, og ligger i kort cykelafstand til Aarhus City (ca. 3,5 km) samt eftertragtede uddannelsessteder, såsom bl.a. Aarhus Universitet (ca. 4 km), Handelshøjskolen (ca. 2, 5 km) og VIA University College (ca. 3 km).
Lejligheden indeholder et flot køkken i hvide elementer. Her har man også boligens entré. Tidløst badeværelse i nyere stand med brus, toilet og vask. Et dejligt og rummeligt værelse med et dejligt lysindfald og ideel plads til seng, bord og hvad hjertet ellers kunne begære. Direkte udgang til dejlig vestvendt altan, god plads til bord og stole, hvor hyggelige stunder kan nydes. Derudover er der sol her fra ca. kl. 12.00 til den går ned.
Lejligheden er en del af Ejerforeningen Digterparken, hvor man har egen vicevært/gartner, der løbende vedligeholder Digterparkens naturskønne græsområder, og til selve lejligheden hører bl.a. brugsret til kælderrum, fælles vaskeri, fælles cykelrum samt grønne fællesarealer.
Summeret op; et oplagt forældre- eller førstegangskøb for den som ønsker en indflytningsklar bolig, der er en del af en god ejerforening og i kort afstand til Aarhus Centrum.
home inviterer inden for!

1970
Byggeår
1
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

639.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.575 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,032 / 3.195 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700