Dannevirkestræde 9, 3., 6100 Haderslev

153 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

Haderslev


Unik liebhaverlejlighed tæt på Haderslev Dam.

Denne lejlighed er for den kvalitetsbevidste køber, der gerne vil bo godt og centralt. Her er en dejlig udsigt der kan nydes fra flere altaner, der hører til ejendommen.
Lejligheden fremstår lys, indbydende og meget velholdt. Her er hele vejen igennem kræset for detaljerne og materialevalget.
I 2006 blev denne bebyggelse med 20 lejligheder opført, efter tegninger fra arkitektfirmaet C. F. Møller, på en unik placering med grund direkte til Møllestrømmen.
Gennem bebyggelsens port går man direkte ud på klosteret, og så er man blot 100 meter fra Torvet og dets pulserende liv. Bebyggelsen ligger i det rolige område mellem Klosterkvarteret og Møllestrømmen, og der er brugsret til det fælles græsareal ned til vandet og ejerforeningens bådebro. Der er brugsret til egen afmærket P-plads.
Lejligheden ligger på 1. sal med opholdsstue på 2 sal, og er dermed den øverste lejlighed i bygningen. Boligen rummer et dejligt miljø med et godt lysindfald fra alle sider. Man træder ind i en god entre med indbyggede skabe samt adgang til gæstetoilet og bryggers, hvor der er mulighed for tilkobling af vaskemaskine samt tørretumbler.

Entréen åbner op ind i den store, harmoniske opholdsstue med kig ned mod Møllestrømmen, og med døre der leder til et dejligt lyst værelse. Derudover er der et stort soveværelse med indbyggede skabe og herfra er der direkte adgang til et stort og smagfuldt badeværelse med brusebad.
Fra opholdsstuen er der åbent til det store, lyse køkken-alrum med adgang til den første altan og med kig ud over Klosterkvarteret. Køkkenet er velproportioneret og praktisk indrettet, og der er plads til både et stort spisebord og et dejligt læsehjørne. Fra køkken-alrummet er der trappe op til den store og åbne tagstue. Herfra er der adgang ud til den øverste altan, hvorfra der er udsigt til Haderslev Dam, møllestrømmen og byen. Her er der god plads til at indrette sig med bl.a. sofaarrangement.
Gulvet er belagt med hvidpigmenteret egeparket, og i badeværelset er der gulvvarme under de smukke grå fliser.
Til ejendommen hører også et depotrum
Ejerforeningen er velfungerende og veldrevet. Der er et behageligt og venligt nabomiljø.
Dette er en lejlighed, der skal ses og opleves, så tøv derfor ikke med at kontakte home Haderslev – Vojens for at bestille en fremvisning, allerede i dag!

JaAltan
4Antal rum
2006Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.790 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,130 / 15.902 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545