Dagmarsgade 32, 3. 39., 2200 København N

50 m2 lejlighed

Kontant 2.299.000 kr.

STOR 1 VÆRELSES, MED MULIGHED FOR OMBYGNING TIL 2 VÆRELSES


FANTASTISK EJENDOM MED BL.A SWIMMINGPOOL, SAUNA, ELEVATOR OG P-KÆLDER

Dagmarsgade 32, 3, 39 kan blive din nye adresse her i den populære ejendom Top-House, som byder på nogle af Københavns mest attraktive fællesfaciliteter. Her får du bl.a. brugsret til swimmingpool, sauna og tennisbane, og selve lejligheden udgør det ideelle match for singler, studerende og som forældrekøb.
Der er elevator i opgangen, og lejlighedens placering på 3. sal er derfor virkelig attraktiv – det betyder nemlig, at boligen ligger godt hævet fra grundniveau, og samtidig får et godt og naturligt lysindfald frit spil indendørs. Planløsningen byder på en åben entré, og på højre hånd ligger køkken-alrummet, der kan indrettes både med spise- og hyggeafdeling, hvis du ønsker det. I lejlighedens anden ende finder du soveværelset, og det har så god en størrelse, at du også kan vælge at indrette stue herinde, hvis du ønsker det – det er tilmed i forlængelse heraf, den store og solrige altan ligger. Afslutningsvis råder boligen over et stort og pænt badeværelse med bl.a. vaskemaskine og separat brus.
Lejligheden ligger i ejendommen, Top-House, og her vil de attraktive fællesområder virkelig være et stort plus. Det store gårdmiljø er anlagt med poolområde, sauna og tennisbane, og dertil kommer selvfølgelig flere forskellige hyggekroge, hvor man kan slappe af og nyde tilværelsen. Derudover er der afmærkede p-båse og parkeringskælder, hvilket bliver et plus for bilejeren.
Ejendommen ligger på en lille, blind afgrening til Dagmarsgade, og denne beliggenhed er altså både rolig og central. Få minutters gang fra hoveddøren har du Nørrebrogades butiksliv, spisesteder, indkøbsmuligheder og gode busforbindelser, der suppleres af metroen ved bl.a. Runddelen – og Stefansgadekvarteret lige ovre på den anden side af Nørrebrogade huser specialforretninger og unikke kaffebarer, som tiltrækker folk fra nær og fjern. Af parker venter Assistens Kirkegård og Nørrebroparken, og der er samtidig kort cykelafstand til resten af København.

Prøv det smarte boligværktøj på https://danskebank.dk/bolig/ hvor du kan beregne dit rådighedsbeløb lynhurtigt, udsøge boliger og se dit rådighedsbeløb på hver enkelt bolig og få godkendelse til køb indenfor 24 timer. For at bruge værktøjet, behøver du IKKE at være kunde i Danske Bank – det er smartere end du tror!
JaAltan
JaElevator
1Antal rum
1974Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.299.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.829 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,290 / 10.779 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Pedersen
home Nørrebro

Partner, ejendomsmægler MDE & vurdering for RD

nico@home.dk

35 84 00 55

35 84 00 55