Cylindervej 15, st.. tv., 2450 København SV

93 m2 lejlighed

Kontant 4.795.000 kr.

Nybyg fra 2020: Lejlighed lige ud til vandet


Få vandet som nabo i Københavns nye kanalby! Nu udbyder vi nemlig en indflytningsklar lejlighed til salg på Cylindervej 15 på Teglholmen – en ugeneret stuelejlighed med altan lige ud til vandet.

Denne fine lejlighed rummer 93 lyse og regulære kvadratmeter, som du kun skal glæde dig til at indrette og gøre hjemlige helt efter dine egne præmisser. Boligen har sit afsæt i en fordelingsentré med rigtig god garderobeplads, og herfra er der faktisk adgang til samtlige rum; to værelser, et badeværelse med brus og vaskesøjle og et stort leverum, hvor køkken, alrum og stue er i ét. Køkkenet kommer med integrerede hårde hvidevarer, og herfra får du den dejligste udsigt over kanalens glitrende vandoverflade.

I sommerhalvåret udvider terrasse og altan på lejlighedens henholdsvis vest- og østlige side dine opholdsarealer. Terrassen får du adgang til fra det ene værelse, og herude kan du skimte mod morgensolen i komplet lukkede rammer, hvor efeu snørkler sig op og ned. Altanen vender derimod mod vest, og herude får du sol fra middag til solnedgang, hvor du kan hilse på både svaner og glade SUP-padlere.

Måske du selv skal ud og stå på vandet, for der er direkte adgang dertil fra ejendommen. Derudover byder nybyggeriet på en lukket, rekreativ gård, selvom det nok alligevel er altanen, der bliver dit foretrukne udemiljø. Området er omgivet af vand, og Alfred Nobels Bro forbinder dig med endnu mere brygge over Frederiksholmsløbet, og da her både er indkøb, skole og spisesteder i gåafstand, har du alt, hvad man har brug for. Dertil er der ikke langt til Havnebussen, og i 2024 bliver det kun lettere at komme rundt, for dér åbner metroen.

Alt i alt en super dejlig lejlighed, hvor vandet er helt tæt på – midt i den endnu opblomstrende kanalby. Her er fuld af liv, lokale caféer og det fineste vue over fælleden og Islands Brygge. Skal du ud og se det hele an med egne øjne?
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2020Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.336 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,469 / 22.282 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Krarup
home Valby City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krarup@home.dk

36 30 60 88

36 30 60 88