Købsaftale underskrevet

Constantin Hansens Gade 16, st.. mf., 1799 København V

74 m2 lejlighed

Kontant 4.195.000 kr.

Stille beliggende stuelejlighed med egen privat sydvendt terrasse!


- Scherfig Hus i Carlsberg Byen.

Velkommen til en lys og lækker boligoplevelse i Carlsberg Byen! Her udbydes en attraktiv stuelejlighed i det arkitekttegnede byggeri, Scherfig Hus, som placerer sig på grænsen mellem det nye og det gamle Carlsberg Byen, for I bliver naboer til Humleby.
I bydes velkommen af en flot karré med pudsede facader i varierende farver, der lyser op i gadebilledet. Ejendommene er opført i 2018, og de er tegnet af Borlund Architects, der her har sat stregerne til et gennemtænkt byggeri med alt fra eksklusive boliger til et skønt gårdmiljø. I finder jeres nye lejlighed i rolige, ugenerede rammer, for den vender ud mod gården, der er perfekt indrettet med grønne plæner, cykelparkering og borde-bænke-sæt, hvor naboer kan hilse på hinanden, mens børnene leger. Her er tale om trygge omgivelser lige midt i byen.
Det kan være alt fra singlen til parret, unge som gamle, der falder for stuelejligheden, som står klar med både en indflytningsklar bolig og en privat terrasse ud mod gården. I overtager en toværelses lejlighed på hele 74 kvadratmeter, så der er tale om en rummelig bolig med lys, luft og god plads. Det er derudover moderne design, der dominerer indretningen, og det bemærker I allerede i entréen, som ligger i åben forbindelse til køkkenet; sidstnævnte står med hvide, stilrene skabsfronter, der gemmer på god skabsplads.
Køkkenet åbner op mod stuen, så I får ét stort leverum, hvor I kan holde gæsterne med selskab, mens der lægges sidste hånd på middagen i køkkenet. Er vejret godt, kan I også rykke aftensmaden ud på terrassen, der vender perfekt mod sydvest. Inden døre fuldendes lejligheden af et flot badeværelse med vaskemaskine, og til slut får I et dejligt soveværelse med indbygget skabsplads til garderoben.
Alt det tilsættes den eftertragtede adresse i Carlsberg Byen, som i dag udgør en levende oase midt mellem Vesterbro, Frederiksberg og de grønne åndehuller i form af både Søndermarken og Frb. Have. I har aldrig langt til caféer, restauranter, butikker og byliv, og derudover bor I med indkøb rundt om hjørnet, ligesom I har gåafstand til flere metrostationer.
JaElevator
2Antal rum
2018Byggeår
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonas Lohmann Poulsen
home Vesterbro

Indehaver

jolp@home.dk

33 26 02 60

33 26 02 60